Ultravaló Peterdi-Farkas Éva blogja
Írj nekünk

Best of 2020

Az év legszebb pillanatai

Az előző bejegyzésem  rengeteg visszajelzést váltott ki az emberekből, sorra jöttek a bátorító üzenetek és a kommentek, illetve számtalan példát írtatok a rosszindulatú kritikákra, amik felétek érkeztek. Ezeket a közösségi oldalaimon közzé is tettem sztoriban, így akaratom ellenére egy kicsit szomorkás, negatív irányt vett az alapvetően pozitív blogbejegyzésem visszhangja. 

Ezt szeretném ellensúlyozni, nem zárhatjuk az évet a rosszindulatú emberek véleményével. Hadd jöjjenek 2020 legszebb pillanatai! Tőletek is várom az üzeneteket, kommenteket, mi tett benneteket boldoggá ebben az évben!

1. A Futásról Nőknek bloggere lettem! 

Januárban kért fel Györgyi, hogy írjak egy cikket az oldalra és én örömmel vállaltam. Az írásomnak számomra is meglepő módon nagy sikere lett és megkaptam a lehetőséget, hogy a blogom ide költözhessen. Ez volt az év egyik legboldogabb pillanata, hatalmas megtiszteltetés, hogy a Futásról Nőknek csapatába tartozhatok. 

 

2. Lubics Szilvi tanítványa lettem
Erről már sokat írtam, aki olvassa a blogom, tudja, hogy történt és hogy mennyire örülök neki. Sok szép közös futásunk volt idén, ez az egyik kedvenc pillanatom, ebben minden benne van. :)

 

3. Örökbe fogadtuk Masni kutyát
Méghozzá azzal a hátsó szándékkal, hogy ő lesz a futótársam. Ez elég rögös út volt, de nem adtuk fel és már nagyon ügyes, okos. Büszke vagyok rá. 

 

4. Kis-Balaton-kör a férjemmel, Gáborral
2020 egyik kedvenc edzése, egyben randi. Én futottam, ő bicajjal kísért és frissített. Gyönyörű időnk volt, az év első nyári napja és nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos közös kép nincs, ezt Gábor csinálta rólam.

 

5. A nyaralásos futások
Ez nem igényel különösebb magyarázatot szerintem... :)

 

6. Szőlőskör befutó anyuval
Itt érett be a közös munkánk Szilvivel mind edzettség, mind mentalitás terén. Gyönyörű, egyenletes futással teljesítettem életem első 80 kilijét és a tervezett időnél fél órával hamarabb értem célba. Még egy kis tiszteletkör is belefért az energiámba a legvégén. Nagyon szép emlék.

 

 

7. Gáborka első futóversenye
Zalakaros - Kis-Balaton Futóverseny. Az első nap a családoké volt, Gáborkát könnyen rá lehetett beszélni, hogy induljon a gyerekfutamon. Jött egy ovis kis barátnője is, mégis nagyon-nagyon izgult. A célba érkezés után mintha kicserélték volna, hát még amikor megtudtuk, hogy korosztályos helyezett is lett! 

 

8. Amikor rámsötétedett a futópályán edzés közben
Ezt nem tudom megmagyarázni, miért kedvenc pillanat. Megmaradt bennem az az este, olyan jó érzés volt egy brutál nehéz résztávos edzést végigcsinálni, miközben a kedvenc zenéimet hallgattam az egyre sötétebb futópályán, amíg már azt sem láttam, hova lépek. Szerintem ezt hívják flow-nak. 

 

9. A 100 kilim
Ez több szempontból is az idei év kedvenc futása. Nagyon meghatódtam, hogy Szilvi és Ati leszervezték nekem, hogy komplett kis csapat jött velem és az is nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ilyen jól sikerült. Alig várom, hogy hivatalos keretek között is megfuthassam! :)

 

 

10. A kutyás terepfutások
Nem tudok közülük választani! 

 Ezek voltak 2020 legjobb pillanatai a teljesség igénye nélkül. Idén is rengeteget adott nekem a futás. 

Köszönöm szépen családomnak, hogy támogatnak, Szilvinek a felkészítést, futótársaimnak pedig a sok szép közös futást! Remélem, jövőre minden ott folytatódik, ahol idén abbamaradt! 

Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben, melyik volt a Ti kedvenc pillanatotok!