Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Impresszum

MI A FUTÁSRÓL NŐKNEK MAGAZIN?

Neked írunk, ha most ismerkedsz a futással, de akkor is, ha rutinosan mozogsz a futás világában. 

Ha ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg te is azok közé az emberek közé tartozol, akiknek fontos az egészséges életmód, az egészséges táplálkozás, és szívesen szánsz a szabadidődből a sportra, de az is lehet, hogy most állsz az életmódváltás küszöbén. Bárhogy is legyen, jó helyen jársz.

Magazinunk hasznos tanácsokkal és tippekkel szeretne szolgálni azoknak, akik a mindennapos mozgást az életük részévé szeretnék tenni, akár heti háromszor 20 percben, akár heti 10+ órában. Mivel a futás a mai életmód mellé legkönnyebben beilleszthető mozgásforma, és mert szenvedélyesen szeretjük, oldalunk fókuszában e sport áll. Cikkeinken, edzésterveinken, szakértő szerzői csapatunkon és aktív közösségünkön keresztül segíteni tudunk, hogy bárhol is élj a világban, fel tudj készülni az általad megálmodott táv lefutására.

Valljuk, hogy a futó életmód jóval többet jelent, mint a kilométerek gyűjtését

A futó edzéstervek és futással kapcsolatos írásaink mellett olvashatsz oldalunkon inspiráló történeteket hétköznapi és profi futóktól, írunk versenybeszámolókat, de írunk jógáról, triatlonrók, fitneszről, funkcionális edzésről, frissítésről, regenerációról, a sérülések elkerüléséről, vlogolunk és videóinkban igyekszünk minél több gyakorlatot megmutatni, hogy az otthoni edzőtermed programját is bővítsük. Oldalunkon olvashatsz termékteszteket, kipróbáljuk a legújabb futócipőket, bemutatjuk, hogy miben érdemes futni, hogy a különböző futós kütyüket mire lehet használni. A futás egy egyszerű sport, de igen sok termékkel lát el minket a piac. Segítünk, hogy eligazodj! :) 

Mivel szerzőink szinte mindegyike amatőr vagy profi versenyző, így azt is megértjük, sőt támogatjuk, ha versenyeken is szeretnéd megmérettetni magad. Futunk és írunk róla. Célunk, hogy írásainkon keresztül minél több olvasót indítsunk el az egészséges életmód útján, és saját példánkon keresztül is megmutassuk, miért jó, ha a sport egy nő életében jelen van, életszakasztól függetlenül. Cikkeinket hazai szakértők: edzők, táplálkozástudományi szakember, orvosok, valamint futó bloggerek, vloggerek, amatőr és profi futók írják. Mivel több ezer futó olvas minket, így érezve a szerzői felelősséget, írásainkat alapos körültekintéssel írjuk, a legjobb szakértők bevonásával.

És miért nőknek?

Sokszor megkapjuk ezt a kérdést, és valóban igaz, hogy minden futó a jobb lábát teszi a bal után. Magazinunk a 2012-ben, Mindent a futásról nőknek című blogból született, így a nevet megörökölve alapítottuk meg a magazint. Cikkeink egy nagy része bárki számára hasznos lehet, és statisztikáink szerint is nem csak nők olvasnak mindket, tehát valahol teljesen jogos a a kérdés, miért nőknek? De valljuk be, vannak csajos dolgaink. Így kap szerepet oldalunkon a kismama futás annak minden szépségével és nehézségével együtt, így fordulhat elő, hogy fontos rész a futódivat követése is, de nem maradhat el a futás-alakformálás-fogyás hármasa, és ezért gyűjtünk össze sok-sok inspiráló történetet. Egy szó mint száz, természetesen minden futónak szívesen ajánljuk írásainkat, csak egy picit több csajos tartalomba ágyazva.

Jó futást!

Németh Györgyi - szerkesztő

 

Kiadja:

Nupuvon Kft.

Szerkesztő:

Németh Györgyi

Kapcsolat:

futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu

Tel. : +36-20-480-3925

Cím: 

H-2132 Göd

Attila u. 43/a