Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Tartalom átvétele

SZERZŐI JOGOK

A futasrolnoknek.hu oldalon megjelent fotókat, cikkeket, írásokat és edzésterveket, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos más online vagy offline oldalra átmásolni. Anyagainkat a közösségi média megosztó rendszerein keresztül természetesen tovább lehet osztani. Amennyiben anyagainkat részben vagy egészben szeretnéd átmásolni oldaladra, nyomtatott anyagaidba, úgy kérünk, hogy minden esetben értesíts minket szándékodról a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu e-mail címen, és amennyiben jóváhagyjuk az kérésedet, úgy a következő módon járj el:

Online felületeken - 

Az általunk elküldött írásos jóváhagyás után, a számodra tetsző cikkből 500 karaktert másolj át az oldaladra, és helyezz el benne 2db linket. Az egyiket a szövegen belül, ahol hivatkozol a futasrolnoknek.hu oldalra, ahonnan a cikket átvetted, majd a beidézett 500 karakter után ismételd meg, hogy "A cikk folytatását a futasrolnoknek.hu oldalon olvashatod", így irányítva az olvasóidat az eredeti cikkre. 

Ha egy általunk készített tartalmat mindenképp teljes egészében szeretnél közzétenni saját oldalaidon - 

Írj nekünk e-mailt, arról, hogy hová és milyen céllal szeretnéd kitenni a kiválasztott anyagot. A részleteket egyeztetjük, és ebben az esetben is írásos jóváhagyásunk után használhatod fel a kiválasztott tartalmat saját felületeiden. E-mail címünk: futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu

 

Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a szerzői jogokat!

 

A Futásról Nőknek csapata