Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

A legtutibb sportos frizurákból válogattunk

Youtube Milabu | Ez a hajszerkezet nagyon mutatós és nem is olyan nehéz elkészíteni. (közepesen nehéz)

Most otthon is elkészíthető sportos fonatokat és frizurákat tanulhatsz.

Sportolás közben elsődleges szempont, hogy a hajunk ne zavarjon mozgás közben. Nincs is idegesítőbb annál, mint amikor a versenyt elrontja egy rakoncátlan tincs vagy pár kósza hajszál. Kényelmes és csinos frizurákat mutatunk, melyek biztosan praktikusak lesznek edzéshez vagy akár versenyre.

A galériánkban látható hajakat megtanulhatod elkészíteni a lenti videókból. Vannak könnyű és kicsit rutinosabbaknak való verziók, de ezt jelöltük a képek alatt. Érdemes egy picit molyolni, és próbálgatni a fonatokat, mert igaz, hogy futás közben teljesen normális, ha kissé csapzottak vagyunk, de azért mégis szívesebben nézzük a befutóképünket, ha jól sikerült az a kép. Nem is szaporítjuk a szót, a Youtube-on a két kedvenc frizurás vloggerünk, Milabu és Abby Smith videóiból a fenti hajak elkészítését meg is tanulhatod.

Teszteld a futós frizurádat a 24. Aldi Női Futógálán!

Magyarország legnagyobb női futóversenyét rendezik meg 2019. május 19-én. Sokak számára a Női Futógála az első futóverseny, míg mások szívesen térnek vissza PB-t futni, vagy épp a családdal, barátnőkkel váltózni. A 24. Aldi Női Futógálán több távon is indulhatsz.

Futhatsz a családdal 600 méteres távon, futhatsz vagy gyalogolhatsz 2,5 kilométeren.

Barátnőiddel váltóban is indulhattok, párban 4,1 km + 5,9 km-en, és trióban is kipróbálhatjátok magatokat a 3x2 km-es távon. Egyéniben 2,5 kilométeres, 5 kilométeres vagy 10 kilométeres távon futhatsz. Minél korábban nevezel, annál kedvezményesebben teheted mindezt. Nevezni itt tudsz.