Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

Találkozzunk a 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán!

Ismét találkozhatunk személyesen, hiszen a Futásról Nőknek blog, sátorral lesz jelent a 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán. Ugye neveztél már?  Fogjatok össze a barátnőddel és fussatok egyet, csak úgy buliból, aztán pedig keressetek meg minket a kiállítói területen.]

Amivel várunk:

FN pólókkal

A Vivicittá futóversenyen sokan kérdeztétek, hogy lehet-e vásárolni Futásról Nőknek "Fuss a saját utadon!" pólót. Most végre készíttettünk egy nagyobb mennyiséget, így S, M és L méretben viszünk majd ki a Női Futógálára. A póló 65% poliésztert és 35% pamutot tartamaz. Szerintem hétköznapi viseletként a legtutibb, de rövidebb futáshoz is tökéletes. Az ára 4850Ft. Szintén viszünk ki pár darab FN baseball sapkát, de abból tényleg csak pár darabot. A sapiban hímezve van az FN logó. A sapik ára 5900Ft.  

Nem neveztél még a Coca-Cola Testébresztő Női Futásra?

Akkor ezen a linken még megteheted, a BSI futanet.hu oldalán!

Mivel várunk még?

5-10-21-42 kilométeres edzéstervekkel! Ha kérdésed van a futással, az edzéstervekkel kapcsolatban, akkor azt helyben fel is teheted. A helyszínen ott lesz Lakatos Éva futóedző és én is. Szívesen segítünk tanácsainkkal, ha szeretnél továbblépni a futásban. Gyere és várunk téged az FN sátorban! Dumáljunk egy jót, ismerjük meg egymást személyesen is!

Jó futást! 

Györgyi