Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

DigiSPORT – SPSTAR – LOL

Vegyél egy tök átlag futót, akiben túlteng a lelkesedés, vidd el a NY Maratonra, tegyél hozzá egy blogot, egészítsd  ki egy online magazinnal, és még egy adag lelkesedéssel. Leltárom szerint, ennyi kellett ahhoz, hogy nov. 30-án a Reggeli Starban szerepeljek a DigiSportban Szántó Dávid vendégeként, akivel együtt futottam NY-ban. A meghívás okaként, másra nem tudok gondolni - mivel nem döntöttem meg a maratoni csúcsot.  Az élő dolog izgi volt! Megvolt az én 10 perces  SPSTAR-ságom - de értsd a tréfát! :) :P Az előző hétvégén kerestek meg a szerkesztőségtől, hogy a NY Maraton és a Futásról Nőknek oldal kapcsán szívesen behívnának egy beszélgetésre. Ment a hezitálás vagy 1 másodpercig és hosszas őrlődés után igent mondtam. :) A NY Maratont még mindig nem írtam meg, így gondoltam jó alkalom lesz, hogy készüljön egy VLOG - avagy Digi felvétel - a maratonról. Meg egyáltalán, tök izgi élő adásban lenni. Szóval az egyszeri futó, a kis fis-fos eredményeivel eljutott a nagy sportcsatornára.  Nyilván nem vagyok bolond, nem a "kiemelkedő" eredményeim miatt volt mindez.

Egyszerűen jók vagyunk csajok így együtt, ebben a közösségben. Szóval ez a meghívás az én értelmezésemben, nekünk, amatőr futónőknek szólt. És ebben benne van mindenki, aki valaha ezt a blogot és a június óta működő Futásról Nőknek online magazint olvasta/olvassa. Köszi nektek ezért!

Az interjú alatti feliratokról nem is tudtam, így például itthon lettem figyelmes arra, hogy a jövő évi Szentendre-trail versenycélomat "brutál" jelzővel látták el. Hát, ez azért még messze van a brutáltól - persze minden viszonyítás kérdése. Én mindent úgy futok, hogy ne haljak bele... Na de nem dumálok tovább, itt a videó: Jó futást!   Györgyi