Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

2014-es tervek

Engem a január többnyire nyomaszt. Nem is tudom miért. Talán a lustábbik felem ódzkodik az új feladatoktól vagy a bizonytalan énem kételkedik éves terveimben? A lényeg, hogy a zavaró képzetek ellenére tervezem a 2014-es évet. Általában kapkodom és szét is vagyok esve, de a versenyeket igyekszem időben leírni és jobb ha a neten teszem mindezt, mert addig amíg a bőrbe integrált megoldásokat nem tökéletesítik, ez az egyetlen hely ahol biztosan megtalálom leírt terveimet. Az idei évet a mindenből egy kicsit elve és a stabilizálás jellemzi majd. Nagy újdonságok nem lesznek a programomban, talán több terepfutás és túra koptatja majd a cipőimet. Igyekszem jobb lenni abban amit tavaly elkezdtem - fő fókuszom a Balatonman triatlon és a Balaton Szupermaratonon lesz.  Nem tudok elköteleződni egy dolog mellett. Futás, triatlon, terepfutás, túra versenyek és közösségi futások - ez mind kell valamiért.  Mivel sok verseny és közösségi program év közben szerveződik, nyilván lesz ami kiesik vagy bekerül az élménylistámba. Továbbra is hangsúlyozom, egy amatőr, lassú futó blogját olvasod. Tehát, eddig a következőkre jutottam:

 

AHOL BIZTOSAN OTT LESZEK 2014 január 25. - Yours Truly Dunakeszi - megcsináltam 2014 március 20-23 - SPURI Balaton Szupermaraton (maraton vagy maraton+) megcsináltam. 2014 május 31. - Ultrabalaton csapatban megcsináltuk 2014 június 14. - Balatonman 70.3 féltáv  - kimaradt , helyette lett a bpi ironman 70.3                           2014 július 5. - Balaton átúszás  - megcsináltam 2014 augusztus - Börzsönyi Hegyi félmaraton      kimaradt 2014 szeptember 13. - Baradla Trail               kimaradt 2014 november 23. - Naszály Trail              megcsináltam AMIT NEM TERVEZTEM, DE KEDVET KAPTAM HOZZÁ 2014. április 20. - Noszvaj tojásvadász terepfutóverseny 16km megcsináltam 2014. június 22. - Bánk tereptriatlon  megcsináltam 2014. augusztus 16. - Szálka triatlon S táv megcsináltam 2014. augusztus 22. - Budapest Ironman 70.3 megcsináltam 2014. október 23. BBU félmaraton megcsináltam 2014. december - Vulkán-túra megcsináltam AHOL VALÓSZÍNŰLEG OTT LESZEK 2014. február 15.  - Balboa - megcsináltam 2014 április 12. -  Mátrabérc baby táv (Hanák-Kolos 35km) megcsináltam 2014 április -  Horváth József emléktúra  kimaradt 2014 július -  Öböl átúszás kimaradt 2014 október 12. SPAR maraton v. egy külföldi maraton az év második felében - kimaradt 2013 június - EPIC Duatlon v. quadratlon csapatban -  nagyon korán tartották, mire feleszméltem, már lement a verseny 2014. november - Balaton félmaraton- megcsináltam 2014. december - Mikulás futás Vác - kimaradt, helyette volt a Vulkán túra SAJÁT SZERVEZÉSŰ KIHÍVÁSOK Naszály keresztbe kasul az egész év folyamán (ezeket kiírom és közös edzésre lehet csatlakozni) Vulkán túra Balaton-felvidék futások Teljesítménytúrák 40-60-80(?)-100(?) km és bringa-bringa-bringa

Jó, hogy leírtam a tervemet, mert máris ugrott egy-két verseny az időpontok közelsége vagy összecsúszása miatt. Hopp! A változtatás jogát természetesen fenntartom. Hogy céljaim, terveim és gyanítom több esetben "csak" vágyaim miként teljesülnek, azt majd meglátjuk. Nem szeretem a "fejben dől el minden" szöveget. Egy családanya nem rendelkezhet az idejével teljes mértékben, vannak egyéb kötelezettségek és prioritások is az életben. Bárhogyan is koncentrálok rá fejben, a nap 24 órából áll. A lustaságomon egészen biztosan semmi nem fog múlni! Én úgy vagyok vele, hogy ezek a terveim, aztán meglátjuk mi az ami a családi élet mellé befér. Már így is erősen feszegetem a határokat - mármint a családét.  Minden sportoló anyának üzenem, hogy legyen büszke arra amit megcsinál. Ami pedig nem fér bele most, azt el kell engedni. Azért a Balatonmant és a Balaton Szupermaratont nem szeretném elengedni semmilyen körülmények között sem.:) Ja, és innen üzenem a szervezőknek, hogy a versenyek kezdési időpontját olykor komoly nyomozás után sikerül csak kideríteni! Szerintem egy verseny fő oldalán ott kellene lennie az esemény időpontjának, hogy kiszúrja az ember szemét. Aki pedig eddig nem írta ki a 2014-es versenyek időpontját igyekezzen, mert őrült túlkínálat van a jobbnál jobb programokból.

Mindenkinek szuper 2014-es évadot kívánok! Jó futást! Györgyi