Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

Ok, már nincs sok hátra a rajtig!

Ma kimentem a Kopaszi-gátra a férjemmel, hogy körülnézzünk mi a helyzet az Ironman 70.3 Budapest főhadiszállásán. Annyira jól tettem, hogy kimentünk. Megnyugodtam, mert van az emberben izgalom és nyugtalanság egy olyan verseny rajtjában, ami a saját életében mégis csak egy mérföldkő. És végre megcsillant a verseny öröme. A bejáratnál egy óriási Ironman 3D-s embléma fogadott, amire az összes induló nevét felírták. Megtaláltam a saját nevemet is.:) Ezt nagyon jó volt látni.

Ott van a nevem az IM logón, az indulók között! Ott van a nevem az IM logón, az indulók között![/caption] A versenyközpontban szétnéztem, és megnyugodtam, mert hús-vér emberek sétálgattak a helyszínen, nem robotok és földönkívüliek. A víz nyugalmas volt, nem háborgó, nem félelmetes, hanem barátságos. A versenyközpontban kellemes zsizsegés fogadott. Egyszerűen jó volt a hely aurája. Kapva kaptam az alkalmon és felvettem a rajtszámomat is.  

[blog_extra_tipp kep="" kep_szelesseg="150" cim="LÉLEK" leiras="Mert nem úgy van az, hogy könnyedén megy el az ember egy ilyen versenyre, kedélyesen mosolyogva, fesztelenül. Egy ilyen verseny rajtja előtt, sokféle érzelmi állapottal kell megbirkózni. Felüti a fejét az aggodalom, a félelem, a bizonytalanság, az izgatottság – a kétely igazi táptalajra lel az indulás előtti órákban. Tényleg ide való vagyok? Meg tudom csinálni? Jól meg tudom csinálni? - írtam 2014 augusztusában, és most is voltak hasonló érzéseim. Ettől olyan izgalmas az egész."] Jobbról is, balról is lefotóztuk az IM emblémát - na jó én is odaálltam.:) Jobbról is, balról is lefotóztuk az IM emblémát - na jó én is odaálltam.:)[/caption] Már nálam van a rajtszám, a rajtcsomag. A cuccaim is nagyjából rendben vannak. Holnap még bringa takarítás, mert délben depózás kezdődik és a kötelező eligazítás. Van még egy kis mizériám a neoprén ruhámmal, de most már lesz ahogyan lesz. A régi picit merevebb, feszesebb, viszont 5mm-es, ami nagyon jó vízfekvést ad, könnyebb benne az úszás. Viszont vettem egy Camaro Blacktec triatlonos 38-as neoprént, amit szuper könnyű fel és levenni, de sajnos nagynak bizonyult úszás közben. Nagyon megtelt vízzel.  100 méter után kiszálltam a medencéből, és szépen összecsomagoltam, itthon megszárítottam. Ma próbáltam a kiállítóknál egy 36-osat. Hát az sokkal jobban passzol. Ki fogom cserélni, de sajnos ez már csak a verseny után lehetséges. Nincs mese, maradok a Blueseventy-ben. Legfejjebb kicsit tovább depózom. Az úszást gyorsan letudom (...LOL). Ma futottam még a kedvenc gödi futócsapattal egy 5 kilométeres etapot. Úgy érzem magam, mint a motor, amit egy helyben berregtetnek de már nagyon indulna. A héten alig edzettem. Remélem, hogy egy szuper és sikeres féltáv előtt állok. Igyekszem kiélvezni a verseny minden pillanatát. Ha kimész szurkolni, kiálts nekem, minden jó szó nagyon sokat jelent versenyzés közben! Hajrá neked is, bármelyik távon indulsz Ironman Budapest versenyein!

Jó futást és triatlonozást!  

Györgyi