Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Esküvő, futásra hangolva

Terepfutó esküvő? Nem árt, ha jó kondiban van a násznép és a fotós, ha futókhoz hivatalos esküvőre. Pech, ha még szintet is kell mászni.

Ma már hódít a tematikus esküvők divatja. Ez egy jópofa dolog, mert miért is ne szóljon az esküvő teljes mértékben azokról, akik összekötik az életüket. Treuerné Balázs Kriszta és Treuer Márton amatőr terepfutók legalábbis így gondolták, mikor kitalálták, hogy esküvői fotóikat a hegyekben készíttetik el.

(fotó: Andráskó Balázs)

"Kicsit több, mint másfél éve futunk terepen. Én igazából szimplán futni szerettem, Marci pedig hegyet mászni." - meséli Kriszta. "Ebből a kettőből hoztuk össze egyfajta kompromisszumos megoldásként a terepfutást, mint közös sportot. Leginkább a lakóhelyünkhöz közeli Hármashatárhegyen szoktunk futni, illetve a Pilis és a Visegrádi-hegység is nagy kedvencünk, ezért választottuk a fotózás helyszínéül." - mondja Kriszta.

A vendégsereget persze nem akarták megterhelni, így a fotózást pár nappal az esküvő után bonyolították le, a Visegrádi-hegységben található Prédikálószéknél. Krisztának tetszenek az ultra távok, férje pedig az ő kedvéért időnként bevállal egy-egy hosszabb megmozdulást. Idén az UTMB OCC távjára készülnek, hiszen a Mont Blanc mellé mennek nászútra. 

(fotó: Andráskó Balázs)

Valószínű, hogy az ő közös életükben, a futásnak mindig helye lesz.

Gratulálunk és sok boldogságot!

(fotó: Andráskó Balázs)