Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

Exkuzálás

Elég sok restanciám van. Ígérek és csak húzódik, nyúzódik a dolog. Ilyen a Naszály trail beszámoló is. Akkor tartozom még a "hogyan vásároljunk futócipőt" értekezéssel. Jó lenne elindítani a triatlon felkészülős csoportot, valamint az edzésterveket is fel kéne tenni a blogba. Aztán van nálam legalább 5  interjúanyag, ami arra vár, hogy elkészüljön, valamint a vendég bloggerek írásai is beszerkesztésért állnak sorban.  Ismét az anyai teendőim mögé tudok bújni, de tényleg. Nem tudom túl jól beosztani az időmet. A napi 24 óra nekem olyan mint a táskám:  Valamiért pont mindig kevesebb fér bele mint szeretném.
Eljutottam oda, ahová a bloggerek 2-3 év után eljutnak, hogy sok időt elvesz a blogolás, bizony már a család is megjegyzi, hogy többet látják a hátamat mint az arcomat.
Nem tudok továbblépni azon a feloldhatatlan problémán, hogy a napot 24 órában számolják. Igyekszem, igyekszem, igyekszem, de tényleg! Csak látszana már belőle valami............! De szeretem ezt írni, és csinálni, mellette meg ott van ezer más teendő. Ilyenkor a legjobb megoldás a futás!:)MONDD, HOGY NEKED IS KEVÉS NAPI 24 ÓRA! És ne kímélj! MIT ÍGÉRTEM MÉG AMIRŐL EDDIG EGY SZÓ SEM ESETT?
A táskám, az agyam, az életem  - overloaded!
Ui.: Azért megrázom magam, és gyerünk tovább! Jó futást! Györgyi