Softybag levegőfotel - lazíts a csúcson!

Softybag | Fuss, túráz, síelj a hegyekben, és ha felértél a csúcsra, kapd elő a Softybag-et és élvezd a tájat!

Sport közben és után, nyaralás alatt Softybag.

Fuss fel a hegyre, vidd magaddal a 760 grammos Softybaget, és a legszebb kilátást nyújtó csúcson lazíts, évezd a tájat, évezd a Softybag kényelmét. A Softybag remekül elfér a futózsákodban, a bringás zsákban, a túrazsákban, és a strandtáskában akár több Softybaget is magaddal vihetsz. Legyen nálad, ha fesztiválra mész vagy ha hosszasan kell várakoznod a reptéren. Nyisd ki a Softybaget és pihizz. Nem kell pumpa, nem kell szédülésig fújnod tüdőből a zsákot. Egy két "jedi" mozdulat segítségével pillanatok alatt levegő kerül a zsákba, és már használhatod is a Softybaget.

SOFTYBAG VÁSÁRLÁS ITT

Így töltsd fel levegővel a Softybaget

Vedd ki a Softybaget a zsákból, és terítsd ki. Fogd meg a Softybaget a szájánál, és lendületes, oldalazó mozdulattal húzz bele levegőt. Mielőtt megállna a húzó mozdulat, fogd össze a Softybag nyílását, majd ismételd meg a mozdulatsort 2-3x. Ha látod, hogy van levegő a Softybag-be, akkor a szájánál lévő pántokat fogd össze, és kezdd el szorosan feltekerni a zsákot a nyitó pántokra. Tekerd jó szorosan, hogy ne engedjen ki levegőt a zsák, ha ráfekszel. Ehhez kell egy kis gyakorlás és tapasztalat. Ha szeles az idő, akkor még kisebb mozdulatokra sincs szükség, egyszerűen fordítsd a zsák száját a szél irányába, és már fel is van "fújva" a fotel. Ha úgy érzed, hogy használat közben kicsit puhábbá válna a zsák, akkor tekerj a száján, és így feszesebb, keményebb fekhelyet készíthetsz magadnak vagy töltsd fel újra levegővel.

 

 

SOFTYBAG VÁSÁRLÁS ITT

Hol használd a Softybag-et?

Gyakorlatilag bárhol használhatod, ahol jólesne egy kis pihenés. Mivel a zsák 12x20x30cm-es méretbe összehajtható, így egy kisebb hátizsákban is simán elfér. Súlya 760 gramm, tehát még csak nagy extra súlyt sem jelent, ha éppen utazol vagy a hegyekben, szabadtéren sportolsz, futsz, túrázol, mászol, bringázol vagy síelsz. Gondolj bele, hogy milyen szuper a legszebb kilátást nyújtó szirteken egy Softybag-be huppanva csodálni a tájat, de egy futóverseny után is szuper pihenést nyújt egy ilyen zsák. Ha órákig kell várni a repülőre, akkor is szuper kényelmes megoldást jelent a Softybag, ami tényleg nem foglal sok helyet és a súlya is 1kg alatt van.

 
Softybag
|
Használd a Softybaget matracként futás, túrázás után, vagy nyaralás alatt.

 

SOFTYBAG VÁSÁRLÁS ITT

Vízben használható?

A Softybag elvileg vízben is használható rövidebb ideig, kvázi matracként, de ha nem tudsz úszni, akkor semmiképp se tekints a Softybag-re úgy, mint egy mentőmellényre vagy úszógumira. Csakis medencében vagy természetes vizek esetén közvetlen a partközelben használd a Softybag-et, és kizárólag akkor, ha biztos úszástudással rendelkezel. Vízben a matracon aludni tilos! A Softybag vízben használatát a magyar forgalmazó a balesetek elkerülése érdekében nem ajánlja!

 
Softybag
|
A Softybag zsákot biztos úszástudás mellett matracként is használhatod, de csakis olyan vizekben használd a Softybaget, ahol leér a lábad. A forgalmazó a balesetek megelőzése érdekében a vízben használatot nem ajánlja!