Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Te is szívesen futsz egy szép éremért?

Tihanyi Félmaraton

Tihanyi Félmaraton | Egy szép érem is lehet kellő motiváció ahhoz, hogy felkészülj egy versenyre.

A verseny után a medál örökre veled marad.

Veled is előfordult már, hogy egy adott versenyre azért (is) neveztél, mert annyira tetszett az érem? Van, aki egyedi bélyegeket, más vintage ruhadarabokat, esetleg special edition sneakereket gyűjt, és vannak, akik a különleges befutóérmekre hajtanak. A legtöbbször persze nem az éremért futunk, hanem azért, amit az szimbolizál. De van, amikor annyira jól néz ki az adott érem, hogy benevezünk egy jó hangulatú buliversenyre is, mert úgy érezzük: az a medál kell nekünk!

1

Az V. Knauf Tihanyi Félmaraton Fesztivál igazán egyedi esemény lesz, hiszen a rendkívül népszerű futóverseny idén ünnepli az ötödik születésnapját. Ebből az alkalomból a szervezők számos különlegességgel készülnek, például a 7, 11 és 21 km-es távok mellett újranyitják a legendás Belső-tó kört egy teljesen kezdő szintű távval: 3 K-val! És minden kategória minden indulója megkapja a célban a híresen szép pályán zajló Tihanyi Félmaraton Fesztivál híresen szép befutóérmét, amely idén az 5. szülinap alkalmából nem csak gyönyörű lesz, de a szokásosnál nagyobb méretű is.

 

Különleges eljárással

A nagyvilágban számos futóversenynek van igazán különleges befutóérme! El tudsz képzelni például egy flitteres, csillogó, kövekkel díszített medált? Vagy egy olyat, ami tányérnyi méretű? De láttunk már virágokkal díszített koponyát, A Star Wars motívumait vagy Disney-figurákat megjelenítő darabokat is. 

Nálunk Magyarországon vitathatatlanul az egyik legszebb medál a Tihanyi Félmaraton Fesztiválé, amit idén egy rendkívül különleges eljárással készítenek. A szív alakú érmen a fő motívum a Tihanyi Apátság sziluettje, de természetesen helyet kap rajta a település jellegzetes növénye, a lilában pompázó levendula is. Eddig talán csak külföldön láttál olyan érmet, amit átlátszó festékkel gyártottak: tulajdonképpen olyan, mint a Tiffany-üveg, vagyis egy homogén, átlátszó, üvegszerű felületet képez a medálon. 

A tihanyi verseny szervezői saját maguk tervezik és gyártják is az érmeiket. Ha te is bármikor versenyt szeretnél szervezni a saját kis közösségedben, városodban, faludban, akkor a befutoerem.hu-n keresztül hasonlóan szép érmeket készíttethetsz, a tihanyi verseny szervezői segítségével.

A Cordia bemutatja:
V. Knauf Tihanyi Félmaraton Fesztivál

Immáron négy táv, 21 (párban és trióban is!), 11, 7 és 3 K várja május 25-én Tihanyban a futás szerelmeseit! Jelentkezz most a versenyre a futniszep.hu weboldalon, hogy biztosan ott állhass Magyarország legszebb futóversenyének rajtjánál. Az V. Knauf Tihanyi Félmaraton Fesztiválról minden fontos információt megtalálsz a fenti weboldalon, valamint az esemény Facebook-oldalán!