Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Az erkélyen futott maratont a francia srác – Marathon de mon balcon

@Elisha Nochomovitz | A járványhelyzet tényleg kihozza a futókból az őrületet - Elisha Nochomovitz a 7 méteres erkélyén teljesítette a maratont

A futók tényleg őrültek, és?!

A koronavírus járvány alatt a legtöbb futónak az is az eszében jár, hogy miként lehetne megoldani az edzést, hogyan lehetne formában maradni. Több országban már sokkal szigorúbb intézkedéseket, karantént is bevezettek, tehát a futóknak esélyük sincs arra, hogy egyedül, elhagyatott helyeken fussanak. Mi még megtehetjük. No, de a futókat nem kell félteni, az elkötelezettségnek egészen őrült fokozatai léteznek – de imádjuk az ilyen arcokat, igaz?

 

Maraton egy 7 méteres erkélyen

Így történhetett az, hogy a francia Elisha Nochomovitz a 7 méteres erkélyén futotta le a maratont. Mint nyilatkozta az általa készített videóban, a célja az volt a futás mellett, hogy megmutassa, lehetnek bármilyenek a körülmények, az otthoni sportolásra akkor is van lehetőség. Futásával az egészségügyben dolgozók előtt is tisztelegni szeretett volna.

Nochomovitz egy kis humort is akart csempészni ezekbe a drámai hetekbe, amiket a világ most megél. Bizonyára hallottatok róla, hogy korábban Wuhanban egy futó a saját szobájában körbe körbe futva, 50 kilométert teljesített. Szóval aggodalomra semmi ok, a faltól falig futás a legrosszabb esetben is lehetőség mindnyájunknak!