Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

5 ok, amiért szükséged lehet egy bulifutásra

adidas Runners engedélyével | Az adidas Runners a rendszeres heti edzések mellett mindig talál lehetőséget arra, hogy egy-egy bulifutást betegyen a futóprogramjába. November 29-én a Black Friday Run futáson lesz ismét party hangulat

Jön, jön jön - Black Friday Run!

 Vége a versenyszezonnak, engedj ki egy kicsit, és legyen a futás néha szórakozás. Hogy miért? Soroljuk!

 

 1. Elvárások nélkül

  A versenyszezon után, az év vége felé közeledve mindenki fáradt egy kicsit. Oké, hogy imádott sportunk, a futás alapvetően feltölt, de akkor is emberek vagyunk. A legszuperebb sport is monotonná válhat egy idő után, ha mindig ugyanazt és ugyanúgy csináljuk, ha állandóan elvárásaink vannak magunkkal szemben. Éppen ezért jó, ha időnként másként is kipróbálod a futást, nem csak az órát, a távokat nézve. Ilyenkor jön jól egy bulis közösségi futás! Lazulj el, próbáld ki a futást máshogyan is.

  Kezdd az év végi bulit a BLACK FRIDAY RUN adidas Runners futáson!

  Az adidas Runners november 29-én a Margitszigeti Atlétikai pályánál, 18:30-kor indítja el az 5 kilométeres BLACK FRIDAY RUN közösségi futását. A közösségi futáson számtalan, szuper adidas termékeket is kisorsolnak! Minél több futótárssal érkezel, annál több tombolát kapsz, és nőhetnek a nyerési esélyeid. Az eseményre az adidas Running by Runtastic futóappon keresztül tudsz regisztrálni, az adidas Runners Budapest csoport eseményein keresztül. További infók az adidas Runners Budapest FB oldalon.
 2. Közösségi élmény

  Egy bulifutáson remekül lehet ismerkedni. Már megvan a közös érdeklődés, hiszen aki elmegy egy ilyen futásra, az nyilván szereti ezt a sportot. Ha pedig megvan a nyitottság egy lazább, bulisabb mocorgásra valakiben, az már egy klassz haverság vagy akár komolyabb dolgok előszobája is lehet… Születtek már szerelmek futóközösségekben (csak mondom…).


  BLACK FRIDAY RUN – adidas Runners 2019. November 29. – regisztrálj az év egyik legnagyobb bulifutására! 

   

 3. Nyeremény!

  Sokszor vannak nyereménysorsolások is az ilyen bulis közösségi futásokon, ahol nyerhetsz egy technikai felsőt vagy akár egy futócipőt is.


 4. Hasznos találkozások

  Találkozhatsz futóedzőkkel, akikkel kapcsolatban megszerezheted az első benyomást. Még az is lehet, hogy a következő versenycéljaid megvalósításában majd az az edző fog segíteni, akivel egy kötetlen közösségi futáson jót beszélgettél.

 5. Új színt ad a megszokott futóhelyednek 

  A bulifutásokat általában olyan helyeken szervezik, amit a legtöbb futó ismer. Így a helyszín első ránézésre uncsiiiii. No de egy óriási csapattal, buliként megfutni a szokásos futókört – ráadásul némi nyereménnyel hazatérni – nem ugyanaz a feeling, mint amikor egyedül tolod a köröket. A bulifutás új színt visz az unásig futott köreidbe.

 

 

Így vehetsz részt az adidas Runners edzésein és a Black Friday Run-on – használati utasítás az AR események regisztrációjához

 

Az adidas eseményekre csak regisztrációval lehet bekerülni Egyszerű, gyors, menni fog. Íme a lépések:

A Google Play vagy App store felületekről töltsd le az adidas Running app by Runtastic – Fintess tracker applikációt.  Az angol nyelvű felületen egy nagyon egyszerű beregelési folyamat után a profilod alatt keress rá a Groups&Communities, azaz csoportok és közösségek menüre. Ezután megjelenik a Discover adidas Runners menü. Erre lépve megjelenik a világ összes adidas Runners közössége abc rendben. Válaszd ki az adidas Runners Budapest csoportot, és máris láthatod a View Upcoming Events menüt, ahol megnézheted, hogy milyen programokat rendez a budapesti AR. A program kiválasztása után a Join Event gombra nyomva tudod biztosítani a helyedet az AR edzéseken, eseményeken.