Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Kádár Kitti nyerte a 24 órás országos bajnokságot, 201,99 km-rel sikerült megszereznie az első helyezést Kisháziné Zombory Erika (185,93 km) és Bosznay Dia (145,44 km) előtt.

A 24 órás futás országos bajnokai Kádár Kitti és Zahorán János.

A 24 órás országos bajnokságot még áprilisban rendezték meg Sárváron.

Az első helyezett Kádár Kitti lett 201,99 km-es eredményével. Kittiről már írtunk, mivel ő lett az év ultrafutó felfedezettje: http://futasrolnoknek.hu/futas/ok-a-2016-os-ev-ultrafutoi/. Az immár országos bajnok még régebben egy kedvenc receptjét is megosztotta velünk: http://futasrolnoknek.hu/taplalkozas/zabpelyhes-pogasa/. Lehet, hogy ez a sikerének titka?

A férfiaknál érdekesen alakult a verseny, mert bár Csécsei Zoli lett abszolútban az első 245,9 km-rel, versenyengedélyének lejárta miatt az országos bajnok nem ő, hanem Zahorán János lett 219,1 km teljesítésével. Zolival szintén az év ultrafutóiról szóló cikkben (http://futasrolnoknek.hu/futas/ok-a-2016-os-ev-ultrafutoi/) és a futópados világrekordja kapcsán (http://futasrolnoknek.hu/inspiracio/futopadon-12-oran-at---interju-csecsei-zolival-es-makai-vikivel/) találkozhattál már oldalunkon.