Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

A 10. Spuri Balaton Szupermaratonon, egyéniben a nők között Molnár Gitta 15:59:39-cel, a férfiaknál Steib Péter 13:51:36-tal győzött.

A 10. Spuri Balaton Szupermaratonon 4 nap alatt kerülték meg a tavat a versenyzők, mindennap maraton feletti távokat futva.

Az egyéni versenyben a nőknél vasárnap is az előző napok eredményei alapján körvonalazódó papírforma érvényesült, Molnár Gitta megint elsőként ért a célba, ezzel mind a négy napon ő volt a leggyorsabb női versenyző. A 4. napi sorrend megegyezik az összetett verseny eredményével, Molnár Gitta után a második hely dr. Kovács Éváé lett, a dobogó harmadik fokára pedig Simon Edina állhatott fel.

Steib Péter, a korábbi napok leggyorsabb egyéni, férfi versenyzője vasárnap a 2. helyen ért célba (3:45:17), Peyer Zoltán 3:43:18-as idővel előzte meg őt. Az összetett egyéni verseny sorrendje azonban nem változott, a Balaton Szupermaraton leggyorsabb férfi indulója Steib Péter lett, a 193,3 km-es, négynapos távot 13:51:36 alatt futotta le. Az összetett versenyben a második Peyer Zoltán, a harmadik Csécsei Zoltán lett. 

További infók itt: http://www.futanet.hu/cikk/bhirek17-veget-ert-a-balaton-szupermaraton-a-4-nap