Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Szabadon, ragyogó színekben a hegyen! - Frei Sein project az új sportruházati márka

Futásról Nőknek | Frei Sein project Freeride Woman technikai felső, MachAble nadrág, Gipsy Queen túrabot. Vásárlás: fnboutique.com

Új márka a hazai outdoor ruházati piacon, bemutatkozik a Frei Sein project

Színkavalkád, funkcionalitás, kis szériaszám, kiváló minőség és a hegyei sportok öröme. Nagyjából így lehetne összefoglalni pár szóban a Frei Sein project, német outdoor ruházati márka legfőbb tulajdonságait. 

A német túrázókból, hegymászókból, hegyi bringásokból és snowboardosokból álló csapat megunta a technikai ruhák sablonos és egyszínű világát, és az általuk megálmodott energikus, vidám és színes technikai ruhák, túra - és síbotok gyártásával elindulva, létrehozták a Frei Sein project ("Légy szabad" project) márkát. 

Frei Sein project termékek vásárlása itt

 
Futásról Nőknek
|
Technikai felsők, nadrágok, fejpántok, sí - és túrabotok mindenféle hegyi sporthoz. Frei Sein project, új outdoor márka Magyarországon.

 

A Frei Sein project az allgaui Alpok lábánál született.

 

"Örömsportolók, hedonisták vagyunk, imádjuk a hegyeket. Az Alpok lábánál nőttünk fel, ereinkben majdhogynem hó - és hegyi vér csörgedez. Szabadok, szokatlanok, különlegesek, és a minőségben megalkuvást nem tűrőek akarunk lenni. Mivel a hegyekben egész évben szívesen sportolunk, így olyan termékeket készítettünk, amelyek mindenféle hegyi sporthoz alkalmasak és amiben benne van a szívünk és hitünk. Így indult a Frei Sein" - meséli az egyik tulajdonos, Daniela Lehner.

 

A cég termékei kis szériaszámban készülnek. Mivel nem cél, hogy a nagy sportruházati márkákkal versenyezzenek, így elsősorban az egyedi megjelenés, a különleges dizájn és megoldások teszik semmivel sem összekeverhetővé a Frei Sein termékeit.

 
Futásról Nőknek
|
A Frei Sein termékek nem csak az egyedi és színes megjelenésével hódítanak, de a gyorsan száradó technikai anyagokat is nagy gondossággal választották ki a tervezők.

Mindenki jól jár - a Frei Sein vásárlók és a gyártásban résztvevő rászoruló családok is

A Frei Sein start-up cégként is komolyan veszi a környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás rá háruló feladatát. Mit is jelentenek ezek a szavak? A Frei Sein egy el salvadori textil üzemben gyártatja, és szintén egy helyi varrodában készítteti a termékeit, ahol a munkavállalók nem éhbérért, hanem versenyképes jövedelemért cserébe készítik a Frei Sein ruháit. Így amikor Frei Sein terméket vásárolsz, nem csak a hegyi sportokhoz alkalmas, kiváló minőségű és egyedi darabhoz jutsz, de egyben egy szegénységtől sújtott vidék családfenntartóinak nyújtasz biztos megélhetést vásárlásoddal. Salvadorban a népesség 48%-a a létminimum alatt él, és a növekvő bűnözés miatt, minden 4. ember szívesen elhagyná az országot. Egy ilyen környezetben, különösen hálásak a helyiek, hogy munkát és tisztességes megélhetést kapnak a textilgyártásból és varrásból, ráadásul emberi körülmények közt dolgozva. Daniela Lehner, a Frei Sein egyik alapítója és csapata, rendszeresen kilátogatnak El Salvadorba a gyártás helyszínére. Ilyenkor egyeztetik, hogy az általuk tervezett termékek a legkiválóbb minőségben készüljenek és jussanak el hozzád, valamint arra is figyelnek, hogy a dolgozók munkakörülményei, a gyártó helység valamint a társadalombiztosítási szolgáltatások is működjenek.

 

 

Kiváló minőség, környezettudatosság

A Frei Sein termékek egyik jellemzője, hogy válogatott minőségű anyagokból készülnek a felsők és a technikai aláöltözők. A partner gyártó cég, Közép-Amerika legjobb szublimációs technológiával dolgozó gyára, és képes arra, hogy a megálmodott élénk és rikító színek a végtermékeken is megjelenjenek.  A textíliák környezetbarát szublimációs technikával kerülnek nyomásra, az anyagok elasztikusak, 50 faktoros UV védelemmel bírnak, és gyorsan száradnak. Az alapanyag gyártásban résztvevő cégek többféle innovatív és környezetvédelmi elismeréssel rendelkeznek. 

 

Technikai ruházat

A Frei Sein kínálatának legnagyobb részét a technikai felsők, nadrágok, és fejpántok alkotják. Vannak tavaszi, nyári és kimondottan hidegebb időre alkalmas őszi-téli kollekciók, melyek mindegyikére jellemző a merész grafika és remek minőség. A ruhákat technikai aláöltözőként és enyhébb időben felsőként is jól lehet használni sportolás közben. A márka férfi és női kollekciót egyaránt gyárt.

 

Sí -és túrabotok

A technikai ruhák mellet, a sí - és túrabotok is egyedi dizájnnal készülnek, amit semmilyen más márkánál nem láthattál eddig idehaza. A túrabotokat az olasz Alpokban dekorálják, szintén kis családi vállalkozások, és díszítések kézzel kerülnek az eszközökre. A botok megfelelő ruházati párja is megtalálható a kínálatban, így igazán komplett és teljesen egyéni kombinációban jelenhetsz meg a hegyekben. A túrabotok közt kimondottan könnyű alumínium botokat is találsz.

 

Frei Sein project ergonomikus túra -és síbotok egyedi grafikával.

 

Hogy mit ajánl a Frei Sein project?

ALL-MOUNTAIN STAFF, azaz mindenféle hegyen használható cuccot, ami nem a megszokott, ami egyedi dizájnnal rendelkezik, tartós, funkcionálisan remek, és kiváló minőségű.

A termékeket a www.fnboutique.com webshopban tudod megnézni és ha tetszik, megvásárolni.