Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Vásárlási kedvezményhez juthatsz az FN közösségi futáson

Fuss velünk a Hármashatárhegyen 5-10 vagy 15 kilométeren. Fuss a kedvezményekért is.

Közösségi futást szervez a Futásról Nőknek, július 9-én, reggel 8 órától, a Hármashatárhegyen. Ez a futás, kihívásként szerepel majd a runaddict applikációban. Ha velünk futsz, akkor 15 vagy 50%-os kedvezményhez juthatsz a runaddicten keresztül. A kedvezményt az FN Boutique csajos-futós-motivációs pólóira tudod felhasználni. A kedvezmény csak ezen a napon szerezhető meg!

INFÓK A KÖZÖSSÉGI FUTÁSRÓL

Időpont: 2017. július 9. reggel 8 óra

Helyszín/rajt: Hármashatárhegy - Szépvölgyi dűlő

A Kolosy térről 65/65A busszal gyere fel a Fenyőgyöngye étteremhez. Onnan gyalogolj tovább a Szépvölgyi dűlőn. A buszforduló előtti parkolóban, balra fogunk rajtolni. Ha kocsival érkezel, akkor oda fel tudsz hajtani, és a rajt helyszínén le is tudsz állni. A behajtót FN-es zászlóval jelölni fogjuk, amit majd messziről is látni fogsz.

Részvételi szándék jelzése: Kérünk, hogy amennyiben használod a Facebookot, akkor az eseménynél jelöld be a részvételi szándékodat, ezen a linken.

Távok: 5-10 vagy 15km

5 kilométeres köröket fogunk megtenni. Mindegyik kör útvonala más, de minden körben visszatérünk a rajtba, hogy aki akar, kiszállhasson. Így nyugodtan jöhet az is aki kezdő, hisz az első 5km könnyű lesz, de jöhetnek azok is, akik kihívásra vágynak. Minden újabb 5km egyre nehezebb lesz, de természetesen teljesíthető az összes kör, hisz "csak" a HHH-án futunk.

Útvonal: Bár már többször is futottunk a HHH-án, mégis teljesen új útvonalon fogunk menni.