Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Így öltözz futáshoz nyáron

Adidas

Kedvenc futócuccait mutatta be Alexandra és Áron az Adidas kollekciójából.

A két futóedző, Alexandra és Áron több kollekciót is összeállított kedvenc Adidas futócuccaiból. A most következő képeken megnézheted, hogy ők miben futnak szívesen a nyári melegben. 

NYÁRI FUTÓCUCCOK

1

Futásról Nőknek - Alexandra ebben a szettben fut legszívesebben nyáron, lapozz tovább!

Alexandra, a kedvenc nyári futócuccairól

Az Adidas Don't Rest Alphaskint sportmelltartónak nagyon jó a tartása, és tényleg nagyon kényelmes. Az Adidas Supernova felsőmet azért választottam a kedvenceim közé, mert kellemesen laza, jól szellőzik, plusz fehér, így nyárra a legjobb választás.  A képeken Adidas AS VIZ rövidnadrágban láthattok. Azért szeretem, mert nem csúszkál futás közben. Nagyon zavar, ha egy nadrág mozog rajtam és állandóan igazgatnom kell, miközben épp futok. Nem utolsó sorban ez a rövidnadrág Climalite technológiával készült, aminek köszönhetően az izzadtságot elvezeti a bőrömről, hűs érzést ad. A komforton a kellemes, laza szabása is sokat dob. Két zsebet is kapott ez a sort, ami nagyon praktikus. Futócipőben pedig az új UltraBoost X Parley LTD a kedvencem, amit leginkább rövidebb távoknál 5-10 km-es futásoknál használok. Szuper jól illeszkedik a lábamra és nagyon könnyű. Emellett azért imádom, mert a Parley cipők, mint ez is, óceáni műanyag hulladékból újrahasznosított anyagból készülnek. Egy Parley cipő 11 újrahasznosított palack anyagát tartalmazza. 

 

Áron, a kedvenc nyári futócuccairól

Szerintem az egyik legjobban illeszkedő szabású futópólóm az Ultra Primeknit Light Tee, ami speciális, úgynevezett Primeknit anyagból készült. Nem csak jól párologtatja az izzadtságot, de a leghosszabb edzéseknél sem dörzsöl az anyaga, ami nekem a legfontosabb jó tulajdonsága. Szintén nagyon szeretem a könnyű, jól "lélegző", gyorsan száradó ULT RGY sortomat, és az előbb elmondott tulajdonságai alapján, aki ismeri az Adidast, már tudja, hogy Climalite technológiával ellátott darabról van szó. A szabása abszolút kompromisszummentes, alapos tervezésről tanúskodik és még egy vízhatlan zseb-betét is került bele. Végre nem ázott címletekkel fizetek a Normafán a rétesért. :) Fontosnak tartom a jó zoknit, így a Running Light No-Show Socks, ami kimondottan a Boost futócipők sarokrészéhez lett tervezve, lapos varrású, külön jobb és bal lábra készült, az izzadtságot szintén remekül kezelő Climacool technológiával készült. Jól illeszkedik, erősebb irányváltásoknál sem gyűrődik. A futástól a kerékpáron át, a kosarazásig szinte mindenhol ezt a modellt használom.

Futócipőnek az Adidas SolarBoostot választottam. Jelenleg ez a technikailag legfejlettebb futócipő az Adidas palettáján. A versenycipőimhöz hasonlóan dinamikus ellépést ad a talpba épített Energy Rail-nek köszönhetően, ami remek jó erőátvitelt biztosít, miközben megfelelően szellőzik. Oldalirányú stabilitása miatt én terepen is ezt használom, amennyiben száraz az idő. A Continental talpat nehéz zavarba hozni, az agresszívebb lejtőzésnél pedig elegendő helyet biztosít az orr rész, hogy ne vízhólyagokkal és sérült körmökkel térjek haza. A táv és a tempó sem szab határokat a használhatóságának, jó társ bármely edzéshez. A környezettudatosság jegyében - óceáni hulladékból készült - Parley szálakat is kapott a cipő high-end szövésű felsőrésze.