Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Futás, túra, síelés - FreiSein őszi-téli technikai ruhák

Lépj ki a technikai ruhák egyszínű világából!

Egy jó technikai felső elvezeti az izzadtságot, amiről könnyen el tud párologni az izzadtság. Száraz sosem lesz egy technikai ruha amiben sportolsz, de a párologtatás miatt nem is lesz olyan csatakos mintha pamutban sportolnál. A FreiSein project német technikai felsők nem csak a sportolás közben elvárható technikai tulajdonságokkal rendelkeznek, de kiszolgálják azoknak a vágyait is, akik szeretnének kilépni a technikai ruhák egyszínű világából. A FreiSein project felsőket és nadrágokat nem csak futáshoz, de mindenféle hegyi sporthoz használhatod - síeléshez, snowboardozáshoz, túrázáshoz, mászáshoz... .  A FreiSein textilek prémium minőségűek, és tervezői bátor mintákkal, színekkel és grafikákkal dolgoznak. Ha szereted az egyedi cuccokat és bevállalós vagy, akkor imádni fogod ezt a márkát. Ha mégsem vagy oda a színekért és az intenzív megjelenésért, akkor is találhatsz visszafogottabb, diszkrétebb darabokat is a FreiSein kínálatából. 

FreiSein termékek vásárlása az FN Boutique-ban

FreiSein női technikai ruhák - Lookbook ősz/tél

1

FreiSein FreiSein First technikai felső. Shop: fnboutique.com

 

FreiSein férfi technikai ruhák - Lookbook ősz/tél

1

A FreiSein őszi és téli cuccai háromféle anyagból készülnek. A vékonyabb Cool'n light & Quickdry egy vékonyabb, és nagyon kellemes, könnyű technikai anyagot jelent. Ebből az anyagból készült felsők vékonyak, és nagyon gyorsan száradnak.

Az All season 3D superstretch felső vastagabb anyagból készül mint a Cool'n light, előnye, hogy rendkívül jól nyúlik mozgás közben azokon a területeken ahol kell.

A FreiSein kiváló minőségű felsői közül a Twisted merinói gyapjúból készült felsők a legösszetettebb és legkomfortosabb érzést biztosítják a hűvösebb őszi és téli napokon. A merinói felsők és nadrágok a törzs és a csípő körül merinói gyapjúból, a felsőknél az ujjak, valamint a nadrágok színes részei pedig rugalmas Cool'n light & Quick technikai anyagból készültek.

FreiSein termékek vásárlása az FN Boutique-ban

A FreiSein ruhák Bluedesign hitelesítéssel rendelkeznek, azaz a gyártás során a környezeti szempontból káros anyagok nem kerülhetnek a gyártási folyamatba.

Az FN Boutique magazinunk webshopja, így nyugodtan vásárolhatsz, hiszen elérhetőek vagyunk, esetleges panaszaiddal bármikor fordulhatsz webshopunkat üzemeltető kollégáinkhoz!

Nézz szét nálunk!