Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Bemutatkozik az FN Boutique - webshop futó csajoknak

Nagyon bírjuk a futóknak szóló motivációs pólókat, főleg ha azok nőcisre vannak hangolva. Az FN Boutique-ban most pont ilyen pólókat vásárolhatsz.

A futás életstílus, rendesen rá lehet kattanni. Ebben az állapotban a futás olyan, mint a fogmosás vagy az étkezés - napi szükségletünk. Felkapjuk a fejünket, ha futót látunk az utcán, kattintunk a futással kapcsolatos hírekre, futó kép van a mobilunk és laptopunk háttérében, bújjuk a futással kapcsolatos közösségi oldalakat, futó szívünk és lelkünk van. Megszületett társoldalunk, az FN Boutique, ahol a futás és a sport van fókuszban, női szemmel. 

Az FN Boutique-ban azt gondoljuk, hogy te is biztosan szívesen vállalod a nagyvilág előtt, a hétköznapkban is, hogy élsz-halsz a futásért. Az új női futó webshopba most szuper motivációs pólók érkeztek, melyeket viselve, hol diszkréten, hol ütősen tündökölve tudathatod mindenkivel, hogy futó vagy.  Mondjuk ki, futni szuper, és aki képes arra, hogy heti rendszerességgel kilométert gyűjtsön, az nem egy hétköznapi csaj

Balról: Németh Györgyi MFN blogger, Maráz Zsuzsi háromszoros Ultrabalaton bajnok

Igazi Super Woman futó vagy, ha rendszeresen futócipőt húzol, hisz te tudod a legjobban, hogy hány olyan alkalom van, amikor erőt kell venni magadon, hogy az aznapra tervezett futásod se maradjon el. Sokan úgy gondolják, hogy könnyű nekünk, akik futunk, pedig ugyanolyan küzdelmes, csak igyekszünk túllépni a mi fejünkben is ott mantrázó "inkább holnap" , "most fáradt vagyok" gondolatokon. Ha veled is így van, akkor neked készült a REAL Super Woman RUNNER  póló.

Már sokszor írtuk, de talán egyetértünk abban, hogy amatőr futóként a legfontosabb célunk az lehet, hogy mozgásban maradjunk. Szuper dolog egy komoly célért edzeni. Micsoda érzés az első 5 kilométer, az első tizes, a félmaraton és a maraton, de a legfontosabb, hogy a futás ott legyen az életünkben. Nem biztos, hogy mindig ugyanannyi idő jut az edzésre, hogy minden évben ugyanolyan komoly célokért tudunk edzeni. A táv és a tempó másodlagos, a lényeg, hogy mozgásban maradj egész életedben. Ez a gondololat ihlette a long,short,slow,fast JUST RUN pólóinkat.

Az FN Boutique-ban is ezt a szellemiséget képviseljük, mert a lényeg, hogy a futásban is az maradj, aki vagy. Mindegy, hogy mennyit és hogyan futsz, fusd azt, aki vagy, Fuss a saját utadon!