Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Bemutatkozik az FN Boutique - webshop futó csajoknak

Ha szeretnél egyedi futócuccokat, keresd az fnboutique.com webshopot.

A futás életstílus, rendesen rá lehet kattanni. Ebben az állapotban a futás olyan, mint a fogmosás vagy az étkezés - napi szükségletünk. Felkapjuk a fejünket, ha futót látunk az utcán, kattintunk a futással kapcsolatos hírekre, futó kép van a mobilunk és laptopunk háttérében, bújjuk a futással kapcsolatos közösségi oldalakat, futó szívünk és lelkünk van. Futó újságíróként mi magunk is szeretjük a klassz, egyedi és technikailag jól funkcionáló futócuccokat. Ezért született meg társoldalunk, az FN Boutique webshop. A megszokott technikai ruhákat kínáló futóboltok mellett mi szeretnénk egyedi, butik jellegű különlegességeket kínálni: egyedi futóruhákat, futással kapcsolatos ajándéktárgyakat, dizájn túrabotokat. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

 

1

Az FN Boutique-ban azt gondoljuk, hogy te is biztosan szívesen vállalod a nagyvilág előtt, a hétköznapokban is, hogy élsz-halsz a futásért. Az új női futó webshop butikban szuper motivációs pólókat vásárolhatsz, melyeket viselve, hol diszkréten, hol ütősen tündökölve tudathatod mindenkivel, hogy futó vagy.  Mondjuk ki, futni szuper, és aki képes arra, hogy heti rendszerességgel kilométert gyűjtsön, az nem egy hétköznapi csaj

Igazi Super Woman futó vagy, ha rendszeresen futócipőt húzol, hisz te tudod a legjobban, hogy hány olyan alkalom van, amikor erőt kell venni magadon, hogy az aznapra tervezett futásod se maradjon el. Sokan úgy gondolják, hogy könnyű nekünk, akik futunk, pedig ugyanolyan küzdelmes, csak igyekszünk túllépni a mi fejünkben is ott mantrázó "inkább holnap" , "most fáradt vagyok" gondolatokon. Ha veled is így van, akkor neked készült a REAL Super Woman RUNNER  póló.

Már sokszor írtuk, de talán egyetértünk abban, hogy amatőr futóként a legfontosabb célunk az lehet, hogy mozgásban maradjunk. Szuper dolog egy komoly célért edzeni. Micsoda érzés az első 5 kilométer, az első tizes, a félmaraton és a maraton, de a legfontosabb, hogy a futás ott legyen az életünkben. Nem biztos, hogy mindig ugyanannyi idő jut az edzésre, hogy minden évben ugyanolyan komoly célokért tudunk edzeni. A táv és a tempó másodlagos, a lényeg, hogy mozgásban maradj egész életedben. Ez a gondololat ihlette a long,short,slow,fast JUST RUN pólóinkat.

Az FN Boutique-ban is ezt a szellemiséget képviseljük, mert a lényeg, hogy a futásban is az maradj, aki vagy. Mindegy, hogy mennyit és hogyan futsz, fusd azt, aki vagy, Fuss a saját utadon!

Webshopunk kizárólagos forgalmazója a német Frei Sein projekt egyedi aláöltöző ruháknak. Ezeket a felsőket és nadrágokat egyedi grafikával, és kiváló minőségben gyártatják a német tulajdonosok. A gyártás Dél-Amerikában történik, ahol kiváló munkakörülmények között, versenyképes fizetésért dolgoznak a gyártásban résztvevők. Ezzel a Frei Sein project a helyi közösséget is támogatja. A Frei Sein project számára a társadalmi felelősségvállalás nagyon fontos. Termékeiket az fnboutique.com webshopban megvásárolhatod.