Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Vége a sorban állásnak?

Megvan az a pillanat, amikor az izzadt futónadrágodat alig tudod legyűrni magadról, és keresed a megfelelő helyet a pisilésre? Bemutatjuk a Go Girl tölcsért.

A pisitölcsér nem újkeletű dolog, hisz a Sziget Fesztiválon is kipróbálhatták a lányok. Futóként vagy outdoor sportolóként nyilván te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor borzasztó kényelmetlen volt keresni egy megfelelő helyet, legyűrni magadról az izzadt futóruhát, hogy elvégezhesd kis dolgodat. Ha pedig versenyen vagy, ahol minden másodperc számít? Elsőre szokni kell az állva pisilés gondolatát, de nézzük meg mit tud ez a tölcsér.

Mi a Go Girl?

A Go Girl tölcsér abban segít, hogy állva, gyakorlatilag ugyanúgy pisilhessünk, mint a férfiak. Méltóságon alulinak vagy tejlesen praktikusnak tartod?

Tedd a szívedre a kezed - legalább egyszer az életben biztosan voltál olyan helyzetben, amikor irigyelted, hogy a fiúknak mennyivel könnyebb ezt a dolgot elvégezni. Amikor épp menyasszonyi ruhában pompáztál, amikor egy futóversenyen a toi-toi előtt sorban álltál, amikor egy versenyen menet közben a senki földjén rádjött a kisdolog és nem volt lehetőséged elbújni, nem beszélve arról ha épp hegymászó, síelő, vitorlázó vagy egyéb outdoor sport őrült vagy, aki akár egész nap terepen van. A Go Girl-t az aktív nőknek találták ki.

A tölcsér ovosi szilikonból készült és egy tenyérnyi dobozban elfér. Puha, könnyen odaszorítható ahová kell - más koncepció, mint a Sziget Fesztiválon osztogatott sikertelen papírtölcsér. Ha tölcsérrel pisilsz, a nadrágod cipzárját csak annyira kell lehúzni, mint ahogy a pasik csinálják. Állítólag kell hozzá egy kis gyakorlás, de a youtube-on konkrét videót is láthatsz az éles használatról. Szóval ha a tölcsért magadhoz szorítod, már pisilhetsz is.

A tisztításról

Lehet, hogy felszisszensz azon, hogy oké, de a pisis tölcsérrel aztán mi legyen? Aki hosszútávfutó, annak természetes dolog, hogy visz magával törlőkendőt. Lehet nálad kézfertőtlenítő gél is pluszban. A használat után ha van lehetőséged mosd el a tölcsért. Ha nincs erre lehetőség, akkor törlőkendőt használhatsz.Nincs mese, nem egyszerű a csajok élete. A mi futózsákunkban sok érdekes dolgot lehet megtalálni.

 

És nem csak sport közben jöhet jól egy ilyen megoldás - ha egyáltalán sikerült elméletben megbarátkoznod ezzel a módszerrel.

 

Te kipróbálnád ezt a tölcsért?