Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

70 felett is lehetsz crossfit király(lány)

Youtube - Muscle Madness csatorna | Wow, micsoda erő! Próbáld ki a 72 hölgy crossfit gyakorlatait a csatolt videó alapján.

Engem mindig a szeniorok motiváltak a legjobban.

A kéthetes influenzaszünet után, tegnap este ismét ott voltam a szokásos crossfit órán. Szuper volt, ma reggel finom izomlázzal ébredtem, de jó érzéssel konstatáltam, hogy milyen klassz volt újra mozogni, és hogy vannak még izmaim. Reggeli rutinom szerint görgettem a Youtube-on a mostanában feltöltött videókat, mikor rátaláltam a 72 éves Lauren Bruzzone crossfites hölgyre, aki fiatalokat megszégyenítő gyakorlatokat tol a videón. Van az a helyzet, amikor tényleg úgy érzi az ember, hogy a #nevergiveup mögött tartalom is van.

 

Lauren ügyvéd és egyetemi professzor volt munkában aktív éveiben, majd nyugdíjazása után kezdett crossfitezni. Majdnem minden nap jár edzeni a connecticut-i Carozza Fitneszbe. Én magam is nagy crossfit rajongó vagyok, hiszen kiváló keresztedzés a futás mellett ez a kreatív és sokoldalúan megmozgató sport, ami a futás monotonitását remekül megtöri, izgalmas, és tele van kihívással. Imádom, no! Amikor végignéztem ezt a videót, azt gondoltam, hogy ezt mindenkinek látnia kell. Ha egy 72 éves hölgy, legyen bármilyen sportos az előélete, meg tud csinálni ilyen gyakorlatokat, akkor nem kérdés, hogy le kell-e menni az edzőterembe, hogy le kell-e futni a tervezett kilométereket. Szerintem hihetetlenül inspiráló. Számomra mindig is az aktív, sportos idős hölgyek és urak voltak a legmotiválóbbak, mert minden porcikájukban azt az üzenetet hordozzák, hogy: "Hahó, fiatalok, így is meg lehet élni az idős kort!" Én amondó vagyok, érdemes megtenni, amit megtehetsz, hogy a mozgás öröme mindig veled maradjon.