Egyszerűen csak futok Kiss Virág blogja
Írj nekünk

Nem mondod komolyan, hogy ezzel a lábbal futottál?

Pedikűrös ultra

Több mint 4 évnyi futás, sok-sok megtett km és millió cipő van már mögöttem, de futhatnék akár mezítláb is... Nos, nincs mit szépíteni: katasztrofális állapotban vannak a lábaim. A férjem már két éve beletörődött, hogy véget értek a régi hippi-szandálos évek, amikor még az ő feleségének voltak a legszebb lábai. Azóta tyúkszemekkel, bőrkeményedésekkel, véraláfutásokkal és magukat áldozatosan megadó körmökkel büszkélkedhetnék, mint valami modern amazon; de az az igazság, hogy inkább sportcipőre váltok 40 fokban is.
Ha ezeket a lábakat ugyanis elvinném egy strandra, az felérne a legdurvább vizuális környezetszennyezéssel.
Ma azonban vettem egy nagy levegőt, és felkerestem Andit - akinek az életmódváltásáról korábban már írtam itt, a blogon-, és aki azért is volt remek választás, mert amellett, hogy szuper gyógypedikűrös, maga is imád futni. 
Andi rezzenéstelen arckifejezéssel szemrevételezte a lábaimat, majd hozzátette, hogy

Ez lehet, hogy több lesz, mint egy óra

Több lett.
 
Mivel az elmúlt években folyamatosan potyogtak majd herokius küzdelem árán igyekeztek regenerálódni a körmeim, ezért a régi és új körömök kubista műalkotássá formálódtak titokban a zoknik alatt.
Andit olyannyira elragadta ez a művészettörténeti pillanat, hogy a kolléganőjének is tartott némi tárlatvezetést a lábujjaimon, aztán előkerült egy mini-flex.