Egyszerűen csak futok Kiss Virág blogja
Írj nekünk

Átizzadt sportmelltartók, viszlát!

Amikor futófelszerelésről van szó, mindig a praktikum vezérelt minden vásárlásomkor. Mivel nem áldott meg túlságosan nagy kebelmérettel az ég, ráadásul ami volt, azt is kissé lekanyarított a futás (legalábbis a férjem szerint), így különösebben nem sokat foglalkoztam a sportmelltartók kérdésével.
Van 2-3 egyszerű sportmelltartóm, amelyek rendre okoztak valamilyen problémát a hosszú futásaimon vagy az ultrafutó versenyeimen,de valamiért azt gondoltam, ez együtt jár az ultrázással, ahogy a körömleesés is megszokott jelenséggé vált az életemben.
Az Anita DynamiX Star sportmelltartóját
már három hete tesztelem, és a rövid futások mellett, keményebb résztávozások és hosszú futások során is viseltem. Ami rögtön feltűnt, amikor kivettem a dobozból, az prémium minőség, ami minden egyes részletében képvisel ez a sportmelltartó. Gyönyörűen kidolgozott, minőségi varrások és különleges anyagösszetétel, ami számomra teljesen szokatlan egy sportmelltartó esetében (eddig csak varrás nélküli, jóval merevebb termékeket használtam).
Korábban, a futás utáni vetkőzés is egy rémálom volt. Ilyenkor szinte képtelen voltam levarázsolni az átizzadt melltartót magamról. Mivel az Anita sportmelltartó hátsó része baromi szélesre nyitható, így minden gond nélkül, könnyedén tudod fel-és levenni.
Szóval, eddig bármilyen sportmelltartót használtam, mindig kidörzsölte bőrömet a pánt körüli rész. Az Anita DynamiX Star sportmelltartó pántja nemcsak hogy nem piszkálja a nyakat, de egyúttal párnázott is, így a hosszú futások után sem hagy semmiféle nyomot az érzékeny bőrön. És ami csúcsszuper:  a melltartópánt hosszúságát elöl lehet beállítani, így nem nyomja a vállamat semmi. Csak egy mozdulattal, és a kis fémpántot a megfelelő helyre be lehet csúsztatni.
Ehhez persze nagyon sokat hozzátesz a melltartó kiváló szellőzése, amit még a hátsó X alakú pántokon is biztosít a gyártó, így jóval komfortosabb viseletben lesz részünk.
Azt gondolom, hogy ezek az apróságok tesznek tényleg minőségivé egy sportcuccot, és higgyétek el: zongorázni lehet a különbséget egy kevésbé minőségi termékhez képest.
Gyakran hangoztatom, de itt is érvényes a vezérelvem: a slow fashion jegyében kevés, de tartós felszerelést vásárolok, ami hosszú éveken át ki fog szolgálni.
Az Anita DynamiX Star melltartója is mindenképpen idetartozik.