Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Találkozzunk Tihanyban és az Aldi Női Futógálán!

FN Boutique akció, adománygyűjtő karkötő készítés az FN sátorban a Knauf Tihanyi Félmaratonon és az Aldi Női Futógálán

Lassan hagyománnyá válik, hogy a Futásról Nőknek csapat egy része kivonul Tihanyba, az ország egyik leszebb félmaratonjára. 2018. május 26-án ismét a futóké lesz Tihany, és mi várunk titeket az FN sátorban. Tihany után máris utazunk tovább, és a Népligetben is találkozhatunk az Aldi Női Futógálán. A rajt előtt vagy után keress meg minket a kiállítói részen, hiszen több aktivitás is zajlik majd nálunk. Már mutatjuk is, hogy mivel készülünk nektek.

 

1

Akció az FN Boutiqueban

Oldalunk webshopja, az FN Boutique azért jött létre, hogy egyedi, csajos futócuccokat kínáljon. Az utóbbi időben jelentek meg shopunkban a német FREI SEIN projekt, német outdoor cég termékei. Elsősorban futópólók, aláöltözők, túrabotok vannak egyelőre a kínálatban. A ruhák nagyon színesek, és élénkek, igazán csajos, vagány cuccokról van szó, kiváló minőségű technikai anyagból. Mi már leteszteltük a felsőket és a túrabotot, nagyon jól működött minden a futások és túrák során. Ha a Tihanyi félmaratonon, vagy az ALDI Női Futógálán vásárolsz FREI SEIN termékeket, akkor FN futás-kávé bögrét adunk ajándékba neked.

 

Megmutatjuk írásainkat, találkozunk személyesen

Ha ismered az oldalunkat, akkor tudod, hogy fő feladatunknak azt tartjuk, hogy csapatunk, azaz edzőink, újságíró futóink, bloggereink és szakértőink, a futással és egészséges életmóddal, valamint táplálkozással kapcsolatos hasznos, és szakmailag magas színvonalú tartalmakat írjanak a számotokra. Ezekből a cikkekből viszünk ki ízelítőt, vagy akár nyomtatott edzéstervet is vihetsz haza. Nincs jobb érzés attól, amikor valaki személyesen megkeres minket egy rendezvényen vagy ír egy levelet, hogy "a ti edzéstervetek alapján készültem fel egy versenyre", vagy akár az egyik cikkünkre hivatkozva sikerül megvalósítani egy kitűzött célt. Ezért írjuk és csináljuk a futasrolnoknek.hu oldalt!

Legyél jótékony futó, készíts sátrunkban jótékonysági karkötőt

Készíthetsz #fussasajatutadon jótékonysági kartkötőt, mely az Instagramon is futó egyik népszerű tagünk és oldalunk egyik mottója is. A karkötőkért, melyeket a helyszínen készíthetsz el segítségünkkel, minimum 500 FT adományt fogadunk el, de természetesen ettől nagyobb összeggel is támogathatod az általunk pártfogolt Őrzők Alapítványt. Az Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Gyermek Klinika alapítványa és a daganatos gyermekek gyógyításában, kórházi körülményeinek javításában járnak közre. Az adomány teljes összegét félévente juttatjuk el az alapítvány részére.

Az FN Boutique webshop termékeit is kivisszük, így végre megnézheted testközelből is a motivációs pólókat, valamint a FREI SEIN projekt futópólóit és aláöltözőit is megvásárolhatod. Minden FREI SEIN termék mellé, most FN bögrét adunk ajándékba.