Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Gyere és fuss velünk őszi közösségi futásunkon!

közösségi futás

Gyere velünk őszi közösségi futásunkra 2019. október 13-án, start Csillebérc KFKI 9:00 óra, 8 és 14km-es körökön várunk!

8 és 14 kilométeres távok közül választhatsz.

2019. október 13-án ismét útjára indul Futásról Nőknek közösségi futás sorozatunk. Annyi írásunkat olvassátok, időnként jó, ha személyesen is találkozunk, és egy kellemes futás mellett kicsit beszélgetünk, edzünk. Októbertől kezdve minden évszakban egy-egy közösségi futással várunk. Őszi futásunkon ráadásul egy FreiSein Freeride Woman technikai felsőt is kisorsolunk (a nyeremény értéke 29950 Ft). A futás végén nem befutóérmet, de egy kis emléktárgyat mindenki magával vihet... . Most pedig essen szó az első, Őszi Kör FN közösségi futásról. 

Szeretnél velünk futni? Jelentkezz a FB esemény oldalán.

Nincs FB oldalad? Részvételi szándékodat jelezd itt, hogy tudjuk, nagyjából hány főre számíthatunk.

 

IDŐPONT: 2019. október 13. (vasárnap) 9:00

HELYSZÍN: Bp. Csillebérc KFKI (Központi Fizikai Kutató Intézet).  A Széll Kálmán térről a 21-es busszal tudsz eljutni a célpontig KFKI Csillebérc megállónál kell leszállni. Ha autóval érkezel, akkor pedig a kijelölt parkolóban tudsz megállni.

 

ÚTVONAL, TÁVOK: Nem túlzás azt állítanunk, hogy az eddigi legszebb futóútvonalat rakta össze futóedzőnk Szabó Gábor. Csillebércről indulva a Budaörsi hegyek ösvényein futunk, érintve a Sorrento-szikláit és a Budaörsi- kopárokat. Egyszerűen meseszép ez az útvonal.

S táv:  8km/220m szintemelkedéssel (vezeti: Németh Györgyi és Jakus Béla-futóedző)

 

M táv:  14km/490m szintemelkedéssel (vezeti: Szabó Gábor - futóedző és Szabó Anna)

 

AMIT AZ ÚTVONALRÓL ÉRDEMES TUDNI:

- Meseszép, sok-sok remek fotót tudtok majd készíteni

- Változatos talaj, ezért odafigyelést igényel futás közben, de pont annyira technikás, hogy egy kis futórutinnal bárki bírja.

- Ha az emelkedőkön nem vagy magabiztos, akkor hozz nyugodtan botot.

ITT FUTUNK - KÉPGALÉRIA

1

 

KIKET VÁRUNK AZ S TÁVRA?

Ha SÍKON, ASZFALTON 10 kilométer lefutása legalább 7 perces kilométerekkel nem okoz gondot, akkor az S távot válaszd.

 

KIKET VÁRUNK AZ M TÁVRA?

Ha SÍKON, ASZFALTON 15 kilométer lefutása legalább 7 perces kilométerekkel nem okoz gondot, akkor az M távot válaszd.

 

FRISSÍTÉS: Alapvetően önellátó, de egy mini frissítővel azért mi is készülünk, ahol víz, kóla és valamennyi isoital is lesz.

 

FREI SEIN JÁTÉK: Közösségi futásunk résztvevői között kisorsolunk egy FreiSein Freeride Woman technikai felsőt! Az ajándék értéke 29950 Ft.

Szeretnél velünk futni? Jelentkezz a FB esemény oldalán.

Nincs FB oldalad? Részvételi szándékodat jelezd itt, hogy tudjuk, nagyjából hány főre számíthatunk.

 

A közösségi futáson találkozhatsz két futóedzőnkkel Jakus Bélával és Szabó Gáborral, triatlonos szuper szerzőnkkel Szabó Annával, valamint az FN szerzői csapat magjával Csaba Orsival, Máthé Dórival és Németh Györgyivel. Az edzőket nyugodtan faggathatjátok majd futással kapcsolatos kérdéseitekkel.

HATÉKONY kis futás lesz mind a két csapat számára. Várunk október 13-án reggel 9-kor egy gyönyörűséges futásra, szuper útvonalon.