Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Motiváljuk egymást a futásban! – Írj, és nyerj FN ajándékot

Motiváljuk egymást

Oszd meg a saját futós történeted!

Mindenki motivál valakit! Lehetsz kezdő vagy a legtapasztaltabb futó, biztosan van, akit a te futós történeted sarkall arra, hogy elkezdje ezt a sportot vagy még komolyabb célokat tűzzön ki maga elé. Ezért szeretnénk megjelentetni pár igazán motiváló történetet tőletek. Írd meg a saját sztoridat, és küldd be nekünk a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu címre.

 

Két témában várjuk az írásokat (rövid fogalmazásokat kb. 2-4000 karakter terjedelemben)

1. Ezért kezdtem el futni!

Ha ezt a témát választod, akkor írd le nekünk, hogy miért kezdtél futni, mi volt az a fordulópont ami miatt úgy döntöttél, hogy belevágsz, milyen nehézségekkel és felismerésekkel küzdöttél meg az első napokban, hetekben, milyen testi és lelki változásokon mentél keresztül. Honnan hová jutottál el a futásban vagy akár a futás által az élet egyéb területein? Természetesen ezeken felül bármiről írhatsz, amit fontosnak tartasz a témával kapcsolatban.

 

2. Legszebb futós pillanatom

Próbálj meg visszagondolni egy olyan futás közben megélt pillanatra, ami örökre belevésődött a szívedbe, ami egy olyan emlék, amit sosem felejtesz el. Történhetett ez verseny közben vagy csak egy szimpla hétköznapi futásod alkalmával. Teljesítettél egy versenyt, elértél egy célt a futásban, amiről sosem gondoltad volna, hogy képes leszel rá. Történhetett ez egyedül vagy csapatban, lehet, hogy más nem is érzékelt ebből semmit, mert a lelkedben történt egy nagy áttörés a futás által. Lehet, hogy "csak" egy csodás napfelkeltét láttál mikor a hajnali terepfutásod közben felértél a hegycsúcsra, de az élmény elindított benned valamit. Írd meg nekünk, hogy megmutathassuk, a futás egyszerre kőkemény sport és lelki munka. 

 

Fontos! A beszámolókhoz küldjetek fotókat is csatolva. Köszönjük!

Írj, és nyerj FN ajándékot!

A beszámolókat a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu e-mail címre várjuk. A beszámolók folyamatosan jelennek meg júniusban hétről hétre. Minden héten sorsolással döntjük el, hogy a beérkezett írások közül melyik jelenik meg. Összesen 20 db írást jelentetünk meg június folyamán.

 

A beszámolókat 2020. június 14-ig várjuk!

A beszámolók beküldői között kisorsolunk 3 db Fuss a saját utadon textil táskát, valamint 3 db rózsaszín Fuss a saját utadon pólót június 16-án, kedden!