Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Futókapcsolatok Félmaraton Törökbálinton

Június 25-én Törökbálinton egy szuper futóeseményre várnak a szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt.

Június 25-én első alkalommal kerül megrendezésre a törökbálinti családi futófesztivál, ahol akár félmaratoni távot is teljesíthetnek a résztvevők. A futás után vagy akár közben sem kell senkinek nemet mondania a finom kézműves sörökre, amelyek alkoholmentes verzióban is elérhetőek lesznek. 

A versenyszámok között megtalálható a „Bátor Ovis” futam, vagy a nagyobbaknak szánt két kilométeres gyermekfutam. A felnőttek 6 kilométeres, a 10 kilométeres vagy félmaratoni távok között választhatnak.

Minden induló gazdagabb lesz egy befutóéremmel, a rendezvény pólójával és sok apró meglepetéssel, amelyet a rajtcsomag rejt.

Természetesen nem maradhatnak ki a buli futamok sem. Bierathlon és rekeszizom futás a repertoár. Az előbbi egy körverseny kötelező sörfogyasztással. Az utóbbi pedig párban teljesítendő, feladat a teli rekesz célba juttatása. Mindkét futam támogatója a népszerű közösségi sör, amely az eseményen szerzett teljes profitját jótékonyságra fordítja. A rendezők ezzel is hangsúlyozni kívánják a felelősségteljes alkoholfogyasztás fontosságát.

 

A felnőtt futamokon indulók lurkói számára ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak a szervezők.

A kísérő programok között lesz ugrálóvár, arcfestés vagy éppen falmászás.

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2017. június 25. Törökbálint - Sportközpont, Óvoda u. 6. További információk és nevezés, illetve fb esemény is kapcsolódik a rendezvényhez.