Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

Fuss, gyűjts pontokat, szerezz kedvezményeket

Futásaiddal mostantól kezdve nem csak az egészségedért teszel, hanem lefutott kilométereidet kedvezményekre is beválthatod a Runaddict futóappon keresztül.

Érdemes rendszeresen és minél többet futnod, hisz lefutott kilométereidet most kedvezményekre válthatod a Runaddict futóapplikáción keresztül. Az app használatával kedvezményesen vásárolhatsz futócipőt, futóruhát, regisztrálhatsz futóversenyekre, és akár biztosításhoz is juthatsz az appon keresztül regisztrált futóversenyeken.  Nem egy újabb aktivitás követő rendszerről van szó, mint a Runkeeper, Endomondo vagy Strava, hanem egy olyan applikációról, melyben futásaiddal hasonlóképpen gyűjtheted a pontokat, mint például tankolás során. Akár órával, akár telefonnal futsz, az appot tudod használni. Kipróbáltuk a Runaddict-et.

HOGYAN VÁSÁROLHATSZ KEDVEZMÉNYESEN?

Ez a funkció talán a legszuperebb az applikációban, hisz hazai futással foglalkozó webshopok és sport áruházak kedvezményes ajánlataihoz juthatsz hozzá. Tesztelésünk idején 25%-os Saucony cipő vásárlási kedvezményhez lehetett hozzájutni 60 pontért, de lehetett vásárolni 25%-os kedvezménnyel Under Armour cipőt, Nike futópólót, Tom-Tom órát  vagy 20% kedvezménnyel a Hervis webáruházából bármit. A kedvezményes ajánlatok/kuponok mellett látható, hogy az adott kedvezmény megszerzéséhez hány pontra van szükség.  A kedvezmény beváltásához szükséges pontokat, futásaiddal tudod összegyűjteni.

Szerezd meg a kedvezményre jogosító pontokat

Nincs nehéz dolgod, mert a Runaddict nem tesz mást, mint megjutalmaz azért, hogy rendszeresen hódolsz egyik kedvenc hobbidnak, a futásnak. Először is nézz szét a kedvezmények menüpontban. Ott mindig látni fogod, hogy épp milyen aktuális kedvezmények érhetőek el a Runaddicten keresztül, mennyi ideig érvényes az adott kedvezmény, és hány pontot kell összegyűjtened a lehetséges kedvezményekhez. Válaszd ki, hogy melyik kedvezményt szeretnéd megszerezni, majd jöhet a kihívás kiválasztása - azaz a kedvezményre jogosító pontok gyűjtése. Három nehézségi szinten kereshetsz magadnak kihívást, KEZDŐ, ÁTLAGOS és PROFI szinten. Nem kell trükközni, hisz mindhárom szinten nagyjából azonos pontot gyűjthetsz, szóval a rendszer nem büntet azért, ha nem futsz heti 100 kilométert. Ezek a beállítások, innentől kezdve, csak futnod kell.

Fuss és ellenőrizd, hogy minden rendben működik-e

Indulj futni, használd a megszokott aktivitás követő rendszeredet (Strava, Endomondo, Runkeeper stb.), majd mentsd le szokás szerint az edzés adatait a futóapplikációdba. Ha futóórával edzel, akkor töltsd le az edzésedet az órádhoz tartozó futóapplikációba (Polarpersonaltrainer, Movescount stb.), de figyelj arra, hogy azt kösd össze azokkal az appokkal, melyek kapcsolatban vannak a Google Health vagy Google Egészség applikációkkal. Először nekem is nagyon bonyolultnak tűnt az engedélyezési rendszer, de amikor letöltöd a Runaddictet és regisztrálsz, kapni fogsz egy e-mailt, amiben részletesen leírják, hogy hogyan kell a futórendszereidet összekötni a Runaddicttel. Ha az e-mailben érkező leírás ellenére mégsem sikerülne a kapcsolatot létrehozni, akkor használhatod a hello@runaddict.hu segítségét, ahol válaszolni tudnak a telepítéssel kapcsolatos kérdéseidre

Aktiváld a kedvezményeidet

Minden futás után, menj be a Runaddictbe, és nézd meg, hogy a kihívásban megszerzett pontjaidat jóváírta-e a rendszer. Amint összegyűjtötted a kedvezményre jogosító pontokat, a "KÉREM A KEDVEZMÉNYT" gombon keresztül aktiválhatod a kedvezményes vásárlást. A kedvezény úgy működik, hogy kapsz egy kuponkódot, és a kedvezményt nyújtó webshopban tudod magát a vásárlást megtenni.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a Runaddict kínálata folyamatosan bővül majd, így egyre több futócucc kerül majd a kedvezmények közé.

Próbáld ki az appot, tötsd le, keress számodra szimpatikus kedvezményt, teljesíthető kihívást és csináld azt, amit eddig is, fuss! Fuss most már a kedvezményekért is!

 

Főbb lépések a Runaddict telepítésekor

  • A runaddict alkalmazás alapvetően a Google Fitneszen vagy Apple Egészségen keresztül tudja követni futásaidat, de edzésedet mérheted továbbra is okosóráddal, vagy a jelenleg is használt futóalkalmazásod segítségével is. A helyes működéséhez csak pár egyszerű engedély megadása szükséges.
  • Első lépés – runaddict összekötése a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazással (mivel a runaddict alkalmazást már telepítetted, ezért ezen a lépésen már túl is vagy, amennyiben az első indítás alkalmával engedélyezted a hozzáférést)
  • Adj engedélyt a runaddict alkalmazásnak a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazás hozzáféréséhez.
  • Ezt az alkalmazás első indításakor közvetlenül megteheted a runaddict alkalmazáson belül, a későbbiekben pedig androidos mobilkészüléked beállítások menüjében, a ’Google’ menüpont kiválasztása után a ’Google Fitnesz’ menüponton belül az ’Összekapcsolt alkalmazások’ alatt módosíthatod. iOS készülék esetén a ’Beállítások’ -> ’Adatvédelem’ -> ’Egészség’ menüpont alatt tudod módosítani a runaddict hozzáférését.
  • Második lépés - Google Fitnesz alkalmazás letöltése (csak Android esetén)
  • Android esetében töltsd le a Play áruházból és telepítsd a telefonodra a Google Fitnesz alkalmazást. Apple esetében az Egészség alkalmazás alap esetben telepítve van a telefonodra.
  • Harmadik lépés – kedvenc futóalkalmazásod összekapcsolása a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazással
  • Saját futóalkalmazásodon belül (Fitbit, Garmin, Runkeeper, Endomondo, stb.) engedélyezd az adatok átvitelét a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazáshoz.