Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

CSAK CSAJOK közösségi futás az ADIDAS RUNNERS-szel

Az Adidas Runners feat. Futásról Nőknek CSAK CSAJOK első közös futását tartottuk meg a hétvégén. Hőség, csini copfok, futás, jóga, és hideg frissítők vártak.

Az Adidas Runners (AR) futóklub nyár elején indult el Magyarországon. A csapat élén Debreczeni Dóri Adidas Runners Captain áll, és az ő munkáját segíti a két edző, Darabos Balázs és Kiss Áron. Pacerként (iramfutóként), nemrég csatlakozott a csapathoz Szávai Liliána, öttusázó is. A hétvégén pedig az első CSAK CSAJOK futóklubot is megrendezte az Adidas Runners, velünk, a Futásról Nőknek csapattal közösen. 

Futás előtt mindenkinek készült egy csini futó copf.

Mi az FN-től nagyon készültük a programra. Szerzőink közül többen is eljöttek ebbe a különleges futóklubba, ahol tényleg csak mi csajok voltunk a fókuszban. Velünk volt a triatlonos szekcióban író Szabó Ancsúr, a jóga témában szuper cikkeket szerző Oravecz Orsi, Maráz Zsuzsi ultrafutó és UB 3x-os győztes, Elek Dóri a 24 órás magyar női válogatott tagja.

FUTÁSRÓL NŐKNEK KÖZÖSSÉGI FUTÁS - NYÁR (5-10-15km)

2017. július 9. - részletek itt

Futunk és írunk róla - a Futásról Nőknek csapat. (balról jobbra: Oravecz Orsi - jóga, Szabó Ancsúr - triatlon, Németh Györgyi - szerkesztés, Maráz Zsu - ultra, Elek Dóri - minden ami futás)

Az Adidas Runners futóklub eseményei regisztrációhoz kötöttek. A részvételi szándékodat az Adidas Runners facebook oldalán minden héten közzétett linken kérheted. Mindenképp érdemes csatlakoznod az oldalhoz, hogy ne maradj le olyan extra eseményekről, mint amilyen a hétvégi CSAK CSAJOK klub is volt. Az AR minden héten szerdán tartja a megszokott futóklubjait, de ez a mostani egy extra lehetőség volt, amiből az évben nem nem lesz sok ismétlés!

Debreczeni Dóri, Adidas Runners Captain. Ő diktálja az Adidas ritmusát, ő a futóklub motorja, az edzőkkel szuper csapatként együttműködve.

Bátran állítom hogy nem csalódtak azok, akik a szombati hőségben, a 11 órás kezdés ellenére a futást választották. A Champs klubban az Adidas szuper frissítőkkel várt mindenkit, és igazán igyekeztek a kedvünkben járni. Míg a három fodrász lány keze gyorsan járt a készülő hajfonatok felett, mi beszélgettünk, és hideg narancslevet, ásványvizet szürcsöltünk, némi kekszecske kíséretében. A helyszínen több Adidas Ultraboost is volt, amit el lehetett vinni tesztelni.

Teszteltük az Adidas Ultraboost futócipőket.

A programot a futós frizurák elkészítésével nyitottuk, aztán Debreczeni Dóri szólt pár szót, a tervezett programról. Miután mindenki futáskész frizurát kapott, elkezdődött a bemelegítés Kiss Áron és Dóri vezényletével. A bemelegítésben klassz kis futóiskolából vett gyakorlatokat is csináltunk. 

Klassz kis dinamikus nyújtással, futóiskolával készültük fel a futásra.

Kemények voltak a rendezvényre érkező lányok, mert majdnem délben indítottuk a Margitszigeten a kört, ennek ellenére mindenki becsülettel tolta a futást a saját tempójában. A sort Debreczeni Dóri vezette, az edzők pedig középen, illetve a sor végét zárva terelgették a csapatot. A 4. kilométernél megálltunk hűsölni, és Áron vezetésével pár klassz kis erősítő gyakorlatot is csináltunk. A befutó után hideg sportitallal, gyümölcsökkel és jéggel vártak az AR CSAJOS főhadiszállásán.

Ezután indult a jóga, Oravecz Orsi, egykori ultrafutó válogatott az FN jógás szerzőjének vezényletével. Mindenkik kapott egy jógaszőnyeget, ahol 25 perces nyújtó, lazító gyakorlatsort vezetett végig Orsi. 

Jóga után aztán leültünk az asztalok köré, és jót beszélgettünk, a futásról, versenyzésről, időbeosztásról, az ultrafutásról, frissítésről, és mindenféle csajos dolgokról. Legközelebb augusztusban találkozunk! Addig is várunk titeket július 9-én az FN nyár közösségi futásán, valamint az Adidas Runners szerdai futóklubjain, melyre ne felejtsd el, hogy regisztrálni kell!!

Debreczeni Dóri, és Németh Györgyi az új Adidas UltraboostX-et is kipróbálták.

 

A futóklub további képeit ebben a galériában tudod megnézni.