Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

Kombinált edzéseim

Futócuccban, heti 30-40km környékén mostanában
A triatlonos felkészülés óta azon veszem észre magam, hogy az edzéseim során valamit mindig valamivel kombinálok. Ja, én nem egy konkrét edzésterv alapján edzem, már jó ideje. Nem bírom én a korlátokat, meg a kötöttségeket. Szabadon, tapasztalataimra és a Polar órám tudományos háttérinformációira alapozva edzem mostanában. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Váci uszoda. 33-as medence. Kevesen vannak.
Célnak tökéletesen megfelel.
Hetente olyan 3-5km között úszom.
Természetesen lesz ez másként is. Most lazítós időszakban vagyok. Már csak az őszi Nike félmaraton és a Spar maraton vannak a listámon, mint komolyabb megmérettetések. A többi verseny ami beesik, azt "just for fun" fogom megcsinálni.
 
 

A hétvégén is két 8km-res futás közé ékeltem be egy 2,5km-res úszást (össz. edzés így 3 óra lett).  Ma reggel 9-kor tartottam egy kondi órát, ahová bicajjal érkeztem, majd az edzés után feltekertem a váci Naszályra és haza. Tehát már most van bennem 45km bringa (13:47 van). Este még egy kondi órám lesz... oda is bringa.. Szóval meglesz a 60km a mai napra. Most figyelem magam. Jól megfertőzött ez a triatlon és én meg úgy maradtam. 
 
 
Eddig volt egy gyerekem ( a futás), most lett három (bringa, úszás). Mindegyiket nagyon szeretem. A fitnesztermi edzés a mostohagyerek ezek mellett..:) Ő korlátoltabb, mindig pontosan akar kezdeni, nem mondhatok neki nemet..

(Persze van a két rendes, embergyerekem is.:) Ők állnak mindenek felett!)
Váci Naszály, a jellegzetes vörös kővel.
Lehet felénk dombot futni...:)
Most olyan 90-200 km között bringázom hetente.

Mindig mondtam, hogy nehéz és szép is egyben az anyák sorsa... . Hogy edzéselméleti szempontból miért óriási a triatlon, arról még értekezek. Egyértelműen érzem a pozitív hatásokat. Nagyban segített a motivációm megtartásában ez az újfajta edzésrendszer. Mindezt  pedig a triatlon életembe történő berobbanásának köszönhetem. Nem tehetek róla, nehezen tűröm az állandóságot, az unalmat, a megszokott dolgokat. Kivéve ha számomra fontos emberekről van szó! 
Igen. Amúgy köszönöm jól vagyok!Na jó futást!

Györgyi