WÁÓ - Láttad az Adidas Runners standját a Spar Budapest Maratonon? | Futásról Nőknek
Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

WÁÓ - Láttad az Adidas Runners standját a Spar Budapest Maratonon?

Kiállítottunk a 32. Spar Budapest Maratonon a Futásról Nőknek csapatta, de az Adidas sátra lenyűgözött minket.

Kiállítunk a Futásról Nőknek csapattal a 32. Spar Budapest Maratonon. Jó viszonyt ápolunk az Adidas Runners-szel, elég sok projektjükben részt is vettünk, de amit a mostani Spar Maratonra hoztak programban, és látványban, attól az én sokat látott szemem is elkerekedett. Nem érdekel, ha ez nagyon reklámszagú poszt lesz, legyen, de nagyon megérdemli az elismerő szavakat az Adidas. Nagyjából tátva maradt a szám, amikor megláttam a standjukat a Spar Maratonon. 

ADIDAS RUNNERS BÁZIS A 32. SPAR MARATONON – KOMOLY!

Ha van rá módod, tényleg nézz ki a Spar Maratonra. Először is látogass meg minket a Futásról Nőknek sátorban, aztán mehetsz az Adidashoz is.   

Az Adidas által felállított beach house-ra emlékeztető standot tutira látni fogod, hiszen az teraszos épület magasan kiemelkedik a kiállítói térből. Az Adidas Runners, a márkához kötődő futóklub, róluk már írtunk korábban. A klub a velük futó tagoknak hihetetlen jó ellátást biztosít a futásain, és most a Spar Maratonon is, de azt hiszem ez a fullos ellátás a futóklub sajátossága. Ha futottál már az Adidas Runners- Futásról Nőknek közös csajos futásain, akkor is megtapasztalhattad mindezt.

 

Este 6 körül az Adidas futók csapatokba verződve elfutottak az Állatkertbe, ott csapatversenyeket toltak, majd onnan visszaérve kezdetét vette a tésztaparty. Én itt csatlakoztam a programhoz. A zenét DJ tolta. A tésztát a PadThai Wok kajálda adta. Menő volt, hogy ahogy a kiürült tér, ahol nem sokkal korábban tömegek futottak és mozogtak, most szinte teljesen üres volt, és csak az Adidas Runners bázisán volt élet, folyt a buli. Kivilágított, zenétől hangos, dumálós, tésztapartyn voltam, ahol még gif fotózásra is megálltam. A teraszon ment a chill, abszolút feeling volt a lemenő nap fényében a kajálás.

 

 

Már említettem, hogy az Adidas a nyáron a 10 legelkötelezettebb AR futóját elvitte Berlinbe a naaaaagy Adidas Runners össznépi futásra. Berlinben volt szerencsém megnézni a központi Adidas Runners bázist. Igen, a futóklubnak van egy saját ingatlanja, ahol a futók összejönnek, ahonnan a futások indulnak, ahol a futók összejárnak dumálni, kajálni, edzeni. Nos itt a 32. Spar Maratonon kialakított bázis, bennem totál ezt az érzést keltette, mint amit Berlinben is láttam.

 

Nem tudok mit mondani, állat, és nagyon szuper ez a bázis itt Budapesten.

Örülök, hogy nem hagytam ki ezt a tésztaparty-t. Mindent lehet másképp, újszerűen – valami új van kialakulóban. Sőt, mit kialakulóban! Már itt van!

ADIDAS RUNNERS BÁZIS BY NIGHT – BUDAPEST MARATON

Köszi AR!

Az egész napos fenéknövesztés után, mivel az FN sátorban ücsörögtem, végül  én is eljutottam futni, 5:30-kor ébresztő, találkozunk a Spar Maratonon!

AZ EGÉSZ NAPOS KIÁLLÍTÓSDI UTÁN, ESTE ÉN IS FUTOTTAM EGY TIZEST.

Jó futást!

GY.