32. Spar Budapest Maraton - Jó futást! | Futásról Nőknek
Mindent a futásról nőknek Németh Györgyi blogja
Írj nekünk

32. Spar Budapest Maraton - Jó futást!

Nem fogok futni!   Ezt egyrészt sajnálom, másrészt viszont a Futásról Nőknek csapattal kint leszünk a rendezvényen. Ki gondolta volna 2012-ben, hogy ide jutunk. Tényleg nem gondoltam volna, aztán a dolgok önálló életre keltek, majd döntöttem. Erről is beszéltem a Millásreggeliben múlt héten pénteken, a Rekortán c. műsorban. Ami a lényeg, az a hétvége programja.

Tehát kint leszünk a Spar Maratonon, és futás helyett a fenekemet fogom növeszteni, illetve majd ha nem leszek KO, akkor esetleg ha hazaérek a kiállítás után, futok egy keveset.

 

Szóval a programunk a Spart Budapest Maratonon:

Szokásunkhoz híven viszünk ki ízelítőt a cikkeinkből, így akik nem ismernek minket, vihetnek haza írásos anyagokat.

Vasárnap kint lesz a sátorban mellettem 8-12 óráig Erdélyi Zsófi olimpikon maratoni futó, illetve ugyanazon a napon 11-14 óráig Maráz Zsuzsi, a Spartathlon női 2. helyezett futója, a Futá. Mindkét kiváló futó a Futásról Nőknek Magazinunk szerzője.

 

Lesz egy játékunk is:  Készíts egy fotót a Futásról Nőknek sátor előtt, posztold a képet az Instagramra, használd a #futasrol_noknek és a #fussasajatutadon taget. A posztolók között egy Fuss a saját utadon pólót sorsolunk ki vasárnap este.

 

Kint leszünk a mini webshopunkkal, amiben a 2017-es év pólóit lehet megvásárolni. Lesz egy kis pólóturi, ahol két pólót, giga kedvezményesen lehet majd megvásárolni.

 

Illetve sikerült egy szuper akciót szerveznünk! Salomon technikai futósapkát lehet majd vásárolni nagyon kedvezményesen. Sok-sok pink technikai Salomon futósapi lesz kint nálunk, melynek a bolti ára 7990 Ft, 1db vásárlás esetén 4990 Ft lesz az ára, ha pedig egy futótársaddal együtt vesztek 2 darabot, akkor 2x3990Ft-ér tudjátok megszerezni ezt a szuper sapkát.

 

 

Mindent a készlet erejéig tudunk csak adni, van is para…. A szívem vérzik, hogy nem fogok most futni, de nekem most munka lesz. Nektek nagyon de nagyon jó futást!

 

Györgyi