Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felhasználási feltételek

Írj nekünk

4 világsztár anyuka, aki együtt edz a lányával

Inspiráció

Instagram: @reesewiterspoon | A közös sportolás, a közös futás, egy futóverseny amin közösen indul anya és lánya óriási élmény.

A sport szeretete és az egészséges életmód családban marad!

Teljesen mindegy, hogy milyen sportot választotok, a családi közös sportolás a közös sikerek máshoz nem fogható élménnyel ajándékoznak meg, nem beszélve arról, hogy együtt tesztek az egészségetek megőrzéséért. Sportos anyák szerveznek közös edzéseket lányaikkal, sportos lányok fertőzik meg édesanyjukat a futás vagy más edzésforma örömével. A most következő sztár anyák és lányaik életében is nagy szerepe van a sportnak.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Topmodellek egymás közt

Az anyuka 30 éve a világ talán leghíresebb topmodellje, és most már szépséges lánya is a legkeresettebb manökenek közé tartozik. A nyúlánk és tónusos testalkatú, barna hajú szépségek a sport szeretetében is osztoznak, és a közös edzés az egyik kedvenc időtöltésük. Az 53 esztendős Cindy legalább hetente három alkalommal edz, az alapprogramja pedig 20 perc kardiómozgásból és 30-60 perc erősítésből áll. A kardiórész általában futást, elliptikus tréneren való edzést vagy trambulinon ugrálást (!) takar, utána pedig jöhet a jó öreg „Cindys” erősítés, amelyet sokan ismerhetnek a topmodell oly népszerű fitneszvideóiból a 90-es évekből: kitörések, guggolások, súlyzós mozdulatsorok. „Ezeket még 30 évvel ezelőtt tanultam, és még mindig remekül beválnak!” – árulta el Cindy a The Cutnak.

 

 

Jada Pinkett-Smith és Willow Smith

Micsoda izmok!

A Rossz anyák és a Mátrix – Újratöltve sztárja rendszeresen együtt edz 18 éves lányával és 65 esztendős édesanyjával, Adrienne-nel! „Nálunk ez egy három generációs program” – írta a közös fitnesztermi fotójukhoz a színésznő az Instagramon. A 48 éves Jada – civilben Will Smith felesége – kétségkívül bombaformában van, a sport iránti szeretetet pedig anyukájától örökölte. A konditermi edzésen kívül a tánc és a lovaglás a szívéhez közel álló sportágak. „A gyerekek szívesen jönnek Will-lel és velem edzeni, de a szörfözés és a snowbordozás is nagy családi kedvencek” – mondta Jada.

 


A jóga a közös pont
Goldie Hawn és Kate Hudson

Kate az Allure magazinnak adott interjújában elárulta, hogy édesanyja mindig példát mutatott neki az egészséges életmód terén. „Anyu a mai napig is nagyon aktívan, egészségesen él, és még mindig rajong a zöld dzsúzért!” – mesélte Kate, utalva ezzel édesanyja egyik híres egészségvédő „csodafegyverére”, a zellerből, kínai kelből és petrezselyemzöldből készült turmixra. Goldie 73 éves korára is megmaradt egy igazi örökmozgónak, rendszeresen túrázik, kocog és kerékpározik. A lánya, a 40 esztendős Kate pedig a pilates híve. Közös kedvelt mozgásformájuk, amit gyakran együtt is végeznek, a testre és lélekre egyaránt csodálatos hatást gyakorló jóga!

 

Reese Witherspoom és Ava Phillippe

Mint két tojás

Az Oscar-díjas színésznő nagyszerű formában van, amit a rendszeres futásnak, a túrázásnak, a jógának, valamint az erősítő gyakorlatokat, táncos elemeket és alapos nyújtást ötvöző edzésprogramjának köszönhet. A 43 éves sztárt a rá megszólalásig hasonlító, 19 esztendős lánya, Ava is gyakran elkíséri kirándulni, az edzőterembe – és néha még futni is!