Németh Györgyi Blogja
Írj nekünk

Találkozzunk a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson!

Most először, a Futásról Nőknek is jelen lesz kiállítóként a 2016. április 16-17-én megrendezésre kerülő 31. Telekom Vivicittá Félmaratonon! Keresd majd az FN logós sátrat! Többféle programmal is készülünk.

A Futásról Nőknek sátor programja:

- Skechers GOrun 4 #fussmackoban játék - KEZDŐKNEK és kezdőket támogató futóknak! (a helyszínen csak 2016. ápr. 16-án, illetve online a #fussmackoban esemény FB oldalán a Futásról Nőknek FB oldalon) - Edzéstervek, ha most készülsz az első 5-10-21-42 kilométeredre. Beszélgetés a futásról, kérdezz-felelek. (Lakatos Évi - futóedzővel) - Így használd az SMR hengert, tanácsadás, gyakorlati segítség, hogy tudd mire való az eszköz, hogyan kell helyesen használni. Bemutató: (szombat)10:30 (vasárnap 11:30), 12:30, 14:30 (Németh Györgyi) - Almodóvar  program: 10:00 és 12:00 Gerinctréning (20-30 perc) (Tatár Szlama Szilvia)

Vendég: Almodóvár Futó Egylet

bejegyzes_2048x2048

#FUSSMACKOBAN, NYERJ SKECHERS FUTÓCIPŐT!

31. Telekom Vivicitta Városvédő Futás hetében az egyik futásod alkalmával fuss újra mackónadrában és nyerj egy SKECHERS GOrun 4 futócipőt! Fotózd le magad és küldd be a mackónacis futós képedet  a Fuss mackóban! esemény FB oldalára, és ha van Insta profilod, akkor oda is! Használd a #fussmackoban taget! A képekkel szeretnénk megmutatni a kezdő futónak, hogy nem felejtettük el azokat a napokat, mikor mi is az első kilométerekkel küzdöttünk. Motiváljuk őket a folytatásra és egy futás erejéig vegyük fel ismét a mackónacit, mint kezdő korunkban. A képek feltöltői között, a verseny utáni héten sorsoljuk a cipőt! Nem kell megadni e-mail címet, csak figyelni az esemény oldalára felkerülő győztes nevét! Ha a Vivicitta szombati napján  futsz vagy gyalogolsz, akkor gyere oda a Futásról Nőknek sátorhoz, és mutasd be a rajtszámodat. A rajtszámok bemutatói közt is kisorsolunk egy pár SKECHERS GOrun 4 futócipőt. Kezdőként is legyél bátor! Nevezz a Vivicitta kezdő futóknak kiírt távjai közül egyre! #FUSSMACKOBAN ! Nevezés a Vivicitta szombati napjára itt: http://www.futanet.hu/cikk/31-vivicitta-varosvedo-futas-szombati-tavok   Találkozzunk akkor végre személyesen is a Futásról Nőknek sátorban a Vivicittán!   Jó futást!   Györgyi