Németh Györgyi Blogja
Írj nekünk

Futásról Nőknek a Vivicittán

Ó, de szuper volt találkozni veletek a hétvégi 31. Telekom Vivicittán! Tudom, hogy messze nem találkoztunk mindnyájatokkal, de nagyon-nagyon sokan jöttetek oda hozzánk a Futásról Nőknek sátorhoz egy kis beszélgetésre, és bemutatkozásra. 5 éve elindult valami, ami ma már messze több mint egy személyes blog.

[blog_extra_related kep="/wp-content/uploads/2016/04/FNpolo-rozsaszin-e1461053047566.jpg" link="" gomb_felirat="Ha vásárolni szeretnél ilyen pólót, akkor írj a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu címre. A monitorok torzíthatják a színeket. A póló pink, rózsaszín. "]

Igyekeztünk úgy megjelenni, ahogy azt az FN oldalon már megszokhattátok. Reméljük, hogy tetszett a stand. Igyekeztünk úgy megjelenni, ahogy azt az FN oldalon már megszokhattátok. Reméljük, hogy tetszett a stand.

 Szóval üdv újra itt, a megszokott felületen. Üdvözlök, pontosabban üdvözlünk minden új olvasót. Hogy miért beszélek többes számban? Igen, 5 éve elindult ez a blog, ami azért született, hogy ne hagyjam abba a futást és elérjem a célomat, fussak egy maratont. Ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle?! [blog_extra_related kep="/wp-content/uploads/2016/04/FNpolo-szurke_small-e1461053143376.jpg" link="" gomb_felirat="Ha vásárolni szeretnél ilyen pólót, akkor írj a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu címre. A monitorok torzíthatják a színeket. A póló szürke. "]   Újságíróként és edzőként persze folyamatosan jöttek az újabb és újabb felfedezések, és kérdések, ahogy egyre haladtam a futás csodás útján előre. Így születtek meg olyan cikkek, ahol szakértőket, nálam jóval tapasztaltabb sportolókat kérdeztem a futásról. Megismerkedtem számtalan fantasztikus futónővel, akikkel aztán interjúkat készítettem, sokat beszélgettünk, versenyeken találkoztunk, melyekből újabb írások születtek. Kialakult egy csodálatos olvasótábor, futótársak, azaz jöttetek ti, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot itt az oldalon és a Facebookon.

Aztán ahogy az olvasottság egyre nőtt, hívtam vendég szerzőket is, és immár nem csak egy személyes blognak tartom ezt az oldalt, hanem egy olyan felületnek, ahol a magyar női futás, ha nem is 100%-ban, de nagy részben felvillantja minden oldalát, és egyre több szereplőjét - a célunk legalábbis ez. Hiszen itthon is annyi, de annyi kiváló példakép van, hatalmas tudásbázissal rendelkezünk. Ez lett hát a missziónk, hogy a hazai, női futóéletet összefogjuk a Futásról Nőknek oldalon.

Lakatos Évi barátnőmmel, köszönöm a sok-sok segítséget! Lakatos Évi barátnőmmel, köszönöm a sok-sok segítséget!

 Hogy a hétvégén eljutottunk a Vivicittára, az pedig egy külön öröm. A továbbiakban is szeretnénk megjelenni futóversenyeken, hogy rendszeresen találkozhassunk. Rajtam (Györgyi) kívül, a sátorban ott volt velem Lakatos Évi barátnőm, aki a BSI fóti futónagykövete, futóedző és Ványi Ivett kedves futótársam. Évi készítette a  21 és 42 kilométeres edzésterveket, melyekből vihettetek is haza. Ha bárkinek lesz majd kérdése az edzésprogramokkal kapcsolatban, akkor a szórólapon megadott elérhetőségeken el lehet küldeni ezeket, és igyekszünk válaszolni rá mihamarabb.

Meglátogatott minket Makai Viki, a 100km-es OB bajnoka, UB páros győztes, kiváló ultrafutónő is. Meglátogatott minket Makai Viki, a 100km-es OB bajnoka, UB páros győztes, kiváló ultrafutónő is.

 Tudjátok, a legjobb az lenne, ha mindenki mellett ott állna egy edző, mindenkin lenne egy pulzusmérő óra, és teljesen egyéni alapon történne az edzést. De mivel ez nem így van, az előre elkészített edzéstervek kiválóak arra, hogy iránymutatást adjanak egy meghatározott cél felé. Ugyanakkor kell a megfelelő rugalmasság, hogy az adott edzéstervet a saját időbeosztásodra és pillanatnyi edzettségi szintedre tudd átfordítani. Ez némi futó tapasztalattal egyre jobban fog menni.   Szóval ha kérdésed lesz az elvitt edzéstervekkel kapcsolatban, akkor keress minket bátran a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu oldalon. Mi remekül éreztük magunkat. Szombaton folyt a Skechers játék a kezdő futókkal, és online is rengetegen küldtetek be mackónacis fotót. Nem is győzzük azóta összesíteni a neveket. :) Vasárnap futottam egy jó kis félmaratont, és folyamatosan talákoztam kedves futó ismerősökkel, bloggerekkel. Csináltunk SMR henger bemutatót és dumáltunk egészen vasárnap délutánig. Elfáradtunk, de óriási energiát adtatok a folytatáshoz! Hajrá csajok, jó futást! Találkozunk a Coca-Cola női futógálán!

Ványi Ivett, köszönöm neked is a segítséget! Nélkületek nem ment volna ilyen flottul! Ványi Ivett, köszönöm neked is a segítséget! Nélkületek nem ment volna ilyen flottul!