Németh Györgyi Blogja
Írj nekünk

Elindult az új blog

Hosszas tervezgetés, ötletelés, kisebb viták és rengeteg munka után, végre átköltözött a Mindent a futásról nőknek blog az új otthonába. Címünk: blog.futasrolnoknek.hu. No, ez egy igazi maraton volt. Igazi lassú 7-9 percesekkel készült az oldal, de úgy akartunk befutni, hogy ne mondjuk azt, hogy soha többet! 2012 áprilisa óta több mint 300 poszt került ki a régi oldalra. Mindig úgy éreztem, hogy azok az írások amiket nagyon szerettem és te mint olvasó is kedveltél, egy idő után eltűnik a süllyesztőben és a sok futással kapcsolatos gondolatom, érdekesség, amivel napi szinten foglalkozom, nem jön át a monitoron. Most összegereblyéztem mindent, azt hiszem. Lehetőséged lesz az oldalon számtalan keresési módra, így reményeim szerint könnyen meg tudod majd találni azt a cikket, ami igazán érdekel. Beköltözünk, de még nem csomagoltunk ki minden dobozt. Ezért találkozhatsz majd olyan posztokkal, melyek nem olyan kis takarosak mint azok, amelyeket az új rendszer szerint már átalakítottam. Majd 3 hete simogatom a régi bejegyzéseket, de még messze nem értem a végére. Örülök, hogy végre meg tudom mutatni neked azokat a videókat, amiket a leginkább kedvelek futás témában a youtube-on, meg tudok osztani veled sok-sok fotót a futásról. Ezeket majd a galériában érheted el. Akkor jöjjön most egy kis leírás, hogy mit hol találsz majd az oldalon. Olyan ez, mintha körbevinnélek az új házamon. Nézz be a szobákba! :)

HOME/FŐ OLDAL

A főoldalra úgy tudsz eljutni, ha rákattintasz a blog logójára. Ekkor az összes blogbejegyzés megjelenik időrendi sorrendbe. Egy oldalon egyszerre 12 bejegyzés főcímét nézheted át. Lent lapozhatsz a "régebbiek" szóra kattintva, így időrendben visszafelé haladhatsz majd.

FUTOK

Ide kerülnek a futásaimmal, edzés élményekkel, közösségi futásokkal és mindenféle személyes futással kapcsolatos bejegyzéseim.

VERSENYEIM

Időnként eljutok versenyekre is. Amatőr futó -és triatlonos versenyeim élménybeszámolóit olvashatod majd ebben a kategóriában.

WOW!

Vannak csoda dolgok és csoda sportolónők a futás világában. Ide kerül minden olyan interjú, poszt, beszámoló, érdekesség, amire felkaptam a fejem, amit motiválónak vagy izgalmasnak találok vagy ha valami történés van a blog életében.

SZERINTEM

Ez lesz a legszubjektívebb kategória. Személyes véleményeim poszt gyűjteménye. Szubjektív, györgyis, vitatható.

FUTÓCUCCOK

Futócipőből és ruhából sosem elég! Ezekre minden futónő beindul. Igazad van, a saját nevemben beszélek. Ha beszabadulok egy webshopba vagy futós boltba, erős önmegtartóztatást kell gyakorolnom. Az egyik kedvenc témám. Érdekel, hogy a technikai cuccok mit tudnak. Melyik kütyü miben segíti a futót. Tehát ruhák és kütyük mellet, órák, bringás cuccok, úszó cuccok tesztjeiről, felfedezéseiről olvashatsz majd.

TEREPEN

Ősztől tavaszig sokat futok terepen. Terepversenyek, terepedzések, túrák élménybeszámolóiba nézhetsz bele.

TRI

Már mondtam, hogy "sportribi" vagyok. Nem tudok lecövekelni egy dolognál. Futás, terepfutás, triatlon - minden jöhet. Ebben a szekcióban csak triatlon a téma.

EDZÉSTIPPEK

Írtam már a bemutatkozóban, hogy nagyon érdekel az edzéselmélet. Elég sokat olvasgatok a témában, és igyekszem megszólaltani szakembereket, tapasztalt sportolókat. Edzéstervek, tippek a hatékonyabb edzéshez - ez a lényeg ebben a részben.

RÓLAM

Hát, ez arról, hogy ki vagyok én, miért írom ezt a blogot.

GALÉRIA

Összegyűjtöttem azokat a youtube videókat, melyeket hasznosnak találok vagy amiket én készítettem vagy rólam készültek. Ez amolyan reggeli kávé mellé, kis színes szösszenet. A fotógyűjteményt fokozatosan bővítem, mert az elmúlt 3 év alatt több mint 20 000 futós képet készítettem. Ezekből válogatok, folyamatosan bővül majd a galéria (tudod, még csak most "dobozolunk ki"..)

HÍRLEVÉL

Mostantól lesz hírlevél is! A jobb oldali sávban a Hírlevél boxban feliratkozhatsz. Már eddig is kaptam megkeresést cégektől, akik szerettek volna a Futásról Nőknek blog közösségének egyedi ajánlatot tenni. A ki feliratkozik a hírlevélre, ezekről a lehetőségekről sem fog lemaradni.

VERSENYNAPTÁR

Már a régi blogba is gyűjtöttem a versenyeket, most egy kicsit strukturáltabban követheted az év elkövetkezendő eseményeit, és azt is láthatod, hogy én melyik versenyen tervezem a részvételemet. Hátha összefutunk. Nyugodtan szólíts meg, nagyon szívesen beszélgetek sporttársakkal!

INSTAGRAM

Majdnem minden edzésemről készítek egy fotót. Az Instagram blokban láthatod a #futasrol_noknek oldal képeit. Használd te is a taget, hogy lássam a képeidet. Ha motivál, hogy lássuk egymást edzéseit, akkor csatlakozz az Insán is a Futasrol_noknek oldalhoz!

A KOMMENTELÉSRŐL

Volt persze pár olyan dolog, amit a "régi lakásból" nem tudunk áthozni. Ilyenek például a hozzászólások, melyeket ti írtatok. Ezt nagyon sajnálom, de ezt nem tudtuk átmenteni. Most a Discuss rendszerén keresztül tudsz majd hozzászólni az oldal tartalmaihoz. Ez ugyanaz a rendszer, mint a 444.hu oldalán. Simán FB profillal is be tudsz jelentkezni, és máris elmondhatod a véleményed. Nagyjából ennyi! Még szögeljük a képeket a falra, most pakolunk ki a dobozokból, de szívesen látlak az új házban, az új oldalon. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e az oldal, hogyan boldogulsz rajta. Lehet, hogy lesz ami nem működik vagy nem úgy működik. Szólj és igyekszünk mihamarabb kijavítani. Megjegyzéseidet szívesen veszem akár kommentben (a Discussba Facebookkal is tudsz regisztrálni) akár az Írj Nekem! menüpontra kattintva!   Jó futást!   Györgyi