Mindent a futásról nőknek Blog
Írj nekünk

Aki fut, az sikerre van ítélve!

Egészen fantasztikus és számomra elképesztő, hogy az elmúlt három hétben, egy hatalmas összefogás eredményeképpen a Mindent a futásról nőknek (és másoknak...) blog, a BLOGGERINA 2013 versenyén,  elérte a 5. helyet a közönségszavazatok alapján.  
Most úgy érzem magam, mint amikor az Oscaron (szépségkirálynő eredményhírdetését nem mertem felvállalni, az esetleges kritikák miatt..- ennyire nincs helyén az önbizalmam, (vagy csak ezzel a geggel ütöm el az esetleges kritikákat.?)) átadják a díjat és hulló könnyek között elmondja a győztes (mert én így érzem magam, akárhogyan is folytatóik e történet), hogy kinek is köszöni mindezt!

 

Köszönöm és Worldpeace!


A Facebook oldalunkon nagy örömömben írtam egy rövidke köszöntőt, hiszen nem tudok elég hálás lenni annak a hatalmas összefogásnak, ami a NŐI FUTÁS és a blog körül létrejött.

Ugyanakkor nem köszöntem meg a támogatást a legfontosabbaknak, akik nélkül ez a blog nem is működhetne!! 

A CSALÁDOMNAK ÉS A FÉRJEMNEK!

 

Aranyszín nincs a programban, de vegyétek a fenti sort aranybetűsnek. Annyira triviális, hogy vannak nekem és elviselik a sokszor őrült pörgést amit diktálok itthon, hogy őket nem is említettem a facebook-os bejegyzésben. Mentségemre szóljon, hogy a gyerekek még nem lógnak a közösségi hálón koruknál fogva és a férjem sem egy FB fun. Viszont ők az elviselői ennek a blogolás és futás őrületnek. 
 
Ők azok, akik azzal kalkulálnak nap mint nap, hogy anya mikor megy funi és mikor jön. Persze emancipált nőként azzal nyugtatom a lelkem, hogy én is odateszem magam, ez nekem jár. De azért igenis! Van, hogy nyelnek egyet azért, hogy nekem jó legyen. Zokszó nélkül elviselik (talán még örülnek is neki..:), ha étterembe megyünk, mert éppen nem volt időm a főzésre, vagy elküldenek futni, ha úgy látják ez mindannyiunknak inkább jobb lenne.:) Ők hallgatják, ha felkiabálok a gép mellől, hogy "Képzeld, már több mint 1000-ren olvasták a cikket amit reggel feltettem", vagy "képzeld az Évi, a tudod melyik már egyben lefut 5km-t", és mesélhetnének..:). 
KÖSZÖNÖM NEKTEK!
 
És természetesen köszönöm a sok-sok futónak itt az oldalon és mindenhol a hazai futóközösségekben! A Mindent a futásról nőknek (és másoknak...) futóblognak sikerüt megszerezni az 5. helyet a Nőklapja Café blogversenyén, több mint 120 induló blog között! Mert a verseny a célig tart, és ezt fejben tartva fantasztikus befutót teljesítettünk!!!
A blog egyik fő célja, a futás és azon belül is a női futás népszerűsítése. Az elmúlt időszakban többnél is többen olvasták a blogot és csatlakoztak hozzánk. Bár a blog elsősorban nőknek íródik, mégis férfiak nélkül nem lenne teljes a futóéletünk sem! Úgyhogy, lányok és fiúk, szép volt! Megcsináltuk!

A sok megosztás amit tettetek, a levelek amit az ismerőseiteknek írtatok, a facebook-os felhívásaitok segítettek hozzá ehhez a fantasztikus eredményhez!! Nagyon köszönöm Nektek kedves Blogolvasók, facebook Tagok és Gödiek! Külön köszönet a BSI-nek, az Under Armour-nak és a BSI Futónagyköveteinek, akik önzetlenül nyújtottak segítséget ebben a versenyben. Hisz mind megértettétek, hogy az én személyes megmutatkozásomnál itt sokkal többről, A FUTÁS NÉPSZERŰSÍTÉSÉRŐL VAN SZÓ! 


Továbbra is azon leszek, hogy minél több nőtársamat csábítsam el a futás csodás világába! Ebben pedig számítok Rátok a jövőben is. EZER KÖSZÖNET NEKTEK!
 

Jó futást!
Worldpeace!

Györgyi