Lakatos Éva
Lakatos Éva

Lakatos Éva

Rólam

Több mint harminc éve foglalkozom sporttal, a futás lételemem. 

Fiatalabb koromban igazolt serdülő- és ifjúsági versenyzőként rengeteg jó eredményt értem el középtávfutásban. Felnőttként továbbra is futok és edzősködöm.

A rendszeres saját edzéseim mellett, már három éve szervezem a futóéletet a városban, ahol élek. Közösen edzünk, futó- és triatlonversenyeken veszünk részt, edzéstervekkel, életmódtanácsokkal segítem a hozzám fordulókat. Emellett két éve  egy egyesület atlétika-szakosztályában is közreműködök: 4-18 év közötti gyermekeknek tartunk edzéseket az atlétika valamennyi ágában. Felnőtteknek  futóedzéseket, állóképességi-, gyorsasági-, és erőnléti edzéseket tartok. Azoknak is, akik heti egyszer-kétszer jönnek hozzám kedvtelésből, és azoknak is, akik versenyszerűen sportolnak, heti 5-10 alkalommal. Évek óta foglalkozom futók egyéni felkészítésével, személyesen és online. A személyre szabott edzéstervek hatékonyságában hiszek, és a folyamatos motiválásban. Kezdő  és haladó szinten is. Az edzésmódszerem a rendszerességre és a változatosságra épül. A fokozatosan elért kis sikerek a legfontosabbak. Mindenkinek olyan edzésmunkát szeretek összeállítani, amely teljesíthető, de meg kell érte dolgoznia, ami folyamatosan fejleszt, összességében pedig élvezetes. Büszke vagyok a tanítványaimra, akik nap mint nap tesznek ezekért a kis sikerekért. A legtöbben a segítségemmel sokszor munka és család mellett sportolnak, és találnak egyensúlyt az életükben a futás által. Az eredményeik őket igazolják.

Eredményeim:

2014 - Szuperbalaton Öböl-Félmaraton, 21,1 km  - 1. helyezés, 2014 - Balatonman Fáklyás Futam Maraton, 42,2 km - 1. helyezés, 2014-2015 - Optivita Ultrafutó Kupa 2 órás futamok - 3., 2., 2., 2., 3. helyezések, , 2014 – 2015 - Suhanj!6 6 órás ultrafutóverseny – 2., 3. helyezések váltóban

Hét maraton (legjobb idő: 3:43:34), több tucat félmaraton (legjobb idő: 1:37:33)

Egyéni edzésekről a futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu címen érdeklődhetsz.