mi a futásról nőknek magazin?

A Futásról Nőknek online magazin, a futás női oldala. Neked írunk, ha most ismerkedsz a futással, de akkor is, ha rutinosan mozogsz a futás világában. És miért nőknek? Mert más feladataink vannak, és mint az élet egyéb területein, a futáshoz, a sporthoz is másként közelítünk.

Úgy gondoljuk, hogy mi, mai nők, egyre egészségtudatosabban élünk, és egyre többen vagyunk hajlandóak szánni a sportolásra is szabadidőnkből. Magazinunk hasznos tanácsokkal és tippekkel szeretne szolgálni azoknak, akik a mindennapos mozgást az életük részévé szeretnék tenni, akár heti háromszor 20 percben, akár heti 10+ órában. Neked írunk, ha csak pár kilométert szeretnél lekocogni, de akkor is, ha megszületett benned akár a maraton teljesítésének vágya is.  Mivel szerzőink szinte mindegyike amatőr vagy profi versenyző, így azt is megértjük, sőt támogatjuk, ha versenyeken is szeretnéd megmérettetni magad.  Célunk, hogy írásainkon keresztül minél több olvasót indítsunk el az egészséges életmód útján, és saját példánkon keresztül is megmutassuk, miért jó, ha a sport egy nő életében jelen van, életszakasztól függetlenül. Mivel a futás a nők életvitele mellé leginkább beilleszthető, így fókuszunkban ez a sport áll. Foglalkozunk még triatlonnal, úszással, túrával és jógával is.

Mi, akik ezt az oldalt írjuk, mind futók vagyunk. Szerzőink közt egykori profi sportolókat, kiváló ultrafutókat, amatőr terepfutókat - kocogókat, és triatlonosokat is találsz. Edzőink és a Róbert Rendelőintézet orvosai pedig abban segítenek, hogy a felmerülő olvasói kérdésekre válaszok szülessenek, valamint, hogy oldalunkon a futókat és szabadidő sportolókat leginkább foglalkoztató szakmai cikkek is megjelenjenek.  

Impresszum

Kiadja:

Nupuvon Kft.

Szerkesztő:

Németh Györgyi

Kapcsolat:

futasrolnoknek@futasrolnoknek.hu

Tel. : +36-20-480-3925

Cím: 

H-2132 Göd

Attila u. 43/a