Vásárlási kedvezményhez juthatsz az FN közösségi futáson

Vásárlási kedvezményhez juthatsz az FN közösségi futáson

Közösségi futást szervez a Futásról Nőknek, július 9-én, reggel 8 órától, a Hármashatárhegyen. Ez a futás, kihívásként szerepel majd a runaddict applikációban. Ha velünk futsz, akkor 15 vagy 50%-os kedvezményhez juthatsz a runaddicten keresztül. A kedvezményt az FN Boutique csajos-futós-motivációs pólóira tudod felhasználni. A kedvezmény csak ezen a napon szerezhető meg!

INFÓK A KÖZÖSSÉGI FUTÁSRÓL

Időpont: 2017. július 9. reggel 8 óra

Helyszín/rajt: Hármashatárhegy - Szépvölgyi dűlő

A Kolosy térről 65/65A busszal gyere fel a Fenyőgyöngye étteremhez. Onnan gyalogolj tovább a Szépvölgyi dűlőn. A buszforduló előtti parkolóban, balra fogunk rajtolni. Ha kocsival érkezel, akkor oda fel tudsz hajtani, és a rajt helyszínén le is tudsz állni. A behajtót FN-es zászlóval jelölni fogjuk, amit majd messziről is látni fogsz.

Részvételi szándék jelzése: Kérünk, hogy amennyiben használod a Facebookot, akkor az eseménynél jelöld be a részvételi szándékodat, ezen a linken.

Távok: 5-10 vagy 15km

5 kilométeres köröket fogunk megtenni. Mindegyik kör útvonala más, de minden körben visszatérünk a rajtba, hogy aki akar, kiszállhasson. Így nyugodtan jöhet az is aki kezdő, hisz az első 5km könnyű lesz, de jöhetnek azok is, akik kihívásra vágynak. Minden újabb 5km egyre nehezebb lesz, de természetesen teljesíthető az összes kör, hisz "csak" a HHH-án futunk.

Útvonal: Bár már többször is futottunk a HHH-án, mégis teljesen új útvonalon fogunk menni.

A pontos útvonalat ezen a tracken meg is tudod nézni!

Frissítő: Mi is készülünk frissítővel, de azért hozz magaddal te is. Mivel a rendezvény ingyenes, így nem tudjuk, hogy pontosan hányan leszünk. Szóval biztos ami biztos, hozz magaddal innivalót. Aki a hosszabb távot futja, azok pedig hozzanak egyéb frissítőt pl. szőlőcukor, müzli szelet, aszalék ki mit szeret.

A RUNADDICT KEDVEZMÉNYEKRŐL

A runaddict applikációról már írtunk korábban. Ha a szokásos aktivitáskövető rendszeredet (endomondo, strava, runkeeper stb.) összekötöd ezzel az applikációval, majd eljössz velünk futni, a lefutott kilométereidet pontokra, majd kedvezményes kuponokra válthatod. A Futásról Nőknek nyári közösségi futása kihívásként fog szerepelni ebben az appban. Ha teljesíted valamelyik távot, akkor hozzájuthatsz azokhoz a kedvezményes kuponokhoz, melyekkel aztán az FN Boutique-ban 15 vagy 50%-os kedvezménnyel tudsz majd női motivációs pólókat vásárolni. Hogy mely termékek szerepelnek az akcióban, arról az FN Boutique oldalára kattintva tudsz tájékozódni. 

Ha nem boldogulsz az applikációval, segítünk a beállításokban előzetesen vagy akár a helyszínen is!

 

 

 

 

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Varga Violetta
Az én fogyásom - az én futásom

Fogyni nem könnyű, főleg úgy, ha valaki a futás gondolatától is rosszul van. Hogy lesz egy kissé dundi lányból igazi futóbolond?

Motiválj másokat te is!

Írd meg, hogyan kezdtél el futni, küldj versenybeszámolót!