Megérkezett az Adidas UltraboostX és Ultraboost téli változata

Megérkezett az Adidas UltraboostX és Ultraboost téli változata

Ha nyáron beleszerettél az Adidas UltraboostX futócipőkbe, akkor a hideg, esős idő beköszöntével sem kell lemondanod kedvenc futócipődről. Az UltraboostX a nők futócipője az Adidasnál, és most megmutatjuk az őszi-téli verziót. Az Ultraboost a fiúk cipője, de azt is érdemes megnézni, hisz nagyon szép és ajánlhatod a pasidnak, egy próbát megér.

Az UltraboostX nyári verzóit végigteszteltük, és nagyon megszerettük. Ha fontos számodra a párnázottság, akkor a Boost talppal készült, puha felsőrésszel ellátott Adidas UltraboostX a te cipőd.

Az Ultraboost-ok őszi verzióját nem teszteltük, de az olvasott és hozzánk érkezett információk alapján a következőket mondhatjuk:

A cipők megalkotásánál a stílus az innovációval egyesült. Mindkét cipőnél megjelennek az Adidas forradalmi technológiái, mint a BOOST talp, Continental Stretchweb borítás a talpon, vízlepergető(nem vízálló!) Primeknit felsőrész, védelmet és támogatást nyújtva viselőjének. Igaz a cipőt mi élesben még nem teszteltük, csak a kezünkben fogtuk, de nagyon szupernek tűnik. Visszajelzések alapján azt az infót kaptuk, hogy hóban, esőben működik a cipő, ám tócsába lépve, latyakos, saras területeken nem az igazi.

Nekünk csajoknak az Ultaboostx-ből (amelyiknek elválik a felsőrésze a talptól) két színt készítettek: rubin és feketet verziókat. 

Ezt is olvasd el! Teszteltük az Adidas UltraboostX-et

A fiúk ultraboost cipője hat színben készült el. Ezek a futócipők továbbra is neutrális lábállásra készülnek, és a rugalmas felsőrésznek köszönhetően, nem kell nagyobb méretet vásárolnod, mint amekkor a lábad. 

Adidas Ultraboostx All Terrain - rubin, csajoknak  (fotó: sneakersnews)

Mindkét modell legfontosabb jellemzői:

Vízlepergető adidas Primeknit felsőrész – légáteresztő anyag nedvességtaszító cérnával kombinálva páratlan védelmet nyújt a változékony őszi időjárás ellen és tökéletes illeszkedést biztosít.

Continental Stretchweb talprész – világszínvonalú Continental gumival, amely jobb tapadást biztosít még csúszós talajon is, így a futás rugalmas és könnyed lehet még esőben is.

BOOST  középtalp – ultra kényelem és párnázottság, ami tárolja és visszajuttatja az energiát minden egyes lépésnél

All Terrain LUX konfiguráció – a keményebb talprész stabil tapadást biztosít még kedvezőtlen körülmények között is.

Megnövelt védelem a bokának ahogy az idő egyre lehül, a kötött, magasabb bokarész melegen tartja a lábad.

Adidas UltraboostX All Terrain - fekete, csajoknak (fotó: sneakersnews)

Fényvisszaverő részletek – a fényvisszaverő dizájnnak köszönhetően egyedülálló láthatóságot biztosít futás közben.

A cipő ára borsos, de nem csodálkozunk, ha beleszerettél. Feltétlen próbáld fel vásárlás előtt!

Adidas Ultraboost All terrain - fiúknak (fotó: adidas)

 

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Borkuti Lívia
A futás ragályos

Házaspárként mind a ketten futunk a férjemmel. Szervezés és rugalmasság kérdése az egész. A futás ragályos, hisz a barátaink sorra veszik a futócipőket.

Motiválj másokat te is!

Írd meg, hogyan kezdtél el futni, küldj versenybeszámolót!