Fuss az akciós futócuccokért! - kipróbáltuk a runaddict appot

Fuss az akciós futócuccokért! - kipróbáltuk a runaddict appot

Érdemes rendszeresen futnod, hisz lefutott kilométereidet most kedvezményekre válthatod a runaddict futóapplikáción keresztül. Az app használatával kedvezményesen vásárolhatsz futócipőt, futóruhát, regisztrálhatsz futóversenyekre, és élet és baleset biztosításhoz is juthatsz, ha az appon keresztül indítod az általad kiszemelt futóversenyekre a nevezést. A runaddict nem egy újabb aktivitás követő rendszer, mint a Runkeeper, Endomondo vagy Strava, hanem egy olyan applikáció, melyben futásaiddal hasonlóképpen gyűjtheted a pontokat, mint például tankolás során. Akár órával, akár telefonnal futsz, az appot tudod használni. Kipróbáltam a runaddict-et a Runkeeper applikáción keresztül, IOS rendszerben.

FUTÁSAIDDAL KEDVEZMÉNYEKHEZ JUTHATSZ

A runaddict legfőbb funkciója, hogy vásárlási kedvezményekhez juttassa a futókat. Jópofa ötlet, hogy az applikáció készítői jutalmazzák azokat, akik rendszeresen cipőt húznak. Persze lehet azt mondani, hogy a futóboltokban járva is ki lehet fogni akciókat. Ez igaz, de mégis, jó érzés, hogy a lefutott kilométereinkkel már nem csak az egészségünkért teszünk, hanem kettő az egyben elven, megtakarításért is futunk. Kipróbáltuk az appot, és természetesen a kedvezményes vásárlás rejtelmeit szerettük volna jobban megérteni. Én egy 5 kilométeres kocogó kihívást választottam ki, 5 pontért, mely teljesítésére 3 napom volt. 

ÍGY VÁSÁROLHATSZ AZ ÖSSZEFUTOTT PONTJAIDDAL

A futásért kedvezmény funkció a legszuperebb a runaddict applikációban, hisz hazai futással foglalkozó webshopok és sport áruházak kedvezményes ajánlataihoz juthatsz hozzá. Tesztelésünk idején 25%-os Saucony cipő vásárlási kedvezményhez lehetett hozzájutni 60 pontért, de lehetett vásárolni 25%-os kedvezménnyel Under Armour cipőt, Nike futópólót, Tom-Tom órát  vagy 20%-os kedvezményhez is hozzájuthattál a Hervis webáruházban. A kedvezményes ajánlatok mellett látható, hogy az adott kedvezmény megszerzéséhez hány pontra van szükség.  A kedvezmény beváltásához szükséges pontokat, futásaiddal tudod összegyűjteni.

 

SZEREZD MEG A KEDVEMÉNYRE JOGOSÍTÓ PONTOKAT

Nincs nehéz dolgod, mert a runaddict nem tesz mást, mint megjutalmaz azért, amit amúgy is csinálsz: futsz. Először is nézz szét a kedvezmények menüpontban. Ott mindig látni fogod, hogy épp milyen aktuális kedvezmények érhetőek el a runaddicten keresztül, mennyi ideig érvényes az adott kedvezmény, és hány pontot kell összegyűjtened a lehetséges kedvezményekhez. Válaszd ki, hogy melyik kedvezményt szeretnéd megszerezni, majd jöhet a kihívás kiválasztása - azaz a kedvezményre jogosító pontok gyűjtése. Három nehézségi szinten kereshetsz magadnak kihívást, KEZDŐ, ÁTLAGOS és PROFI szinten. Nem kell trükközni, hisz mindhárom szinten nagyjából azonos pontot gyűjthetsz, szóval a rendszer nem büntet vagy emel ki azért, ha csak kevesebbet tudsz futni. A beállítások után, már csak a futással kell foglalkoznod.

A runaddict alkalmazás alapvetően a Google Fitneszen vagy Apple Egészségen keresztül tudja követni futásaidat, de edzésedet mérheted továbbra is okosóráddal, vagy a jelenleg is használt futóalkalmazásod segítségével is. A helyes működéséhez csak pár egyszerű engedély megadása szükséges.

Első lépés – runaddict összekötése a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazással (mivel a runaddict alkalmazást már telepítetted, ezért ezen a lépésen már túl is vagy, amennyiben az első indítás alkalmával engedélyezted a hozzáférést)

Adj engedélyt a runaddict alkalmazásnak a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazás hozzáféréséhez. 

Ezt az alkalmazás első indításakor közvetlenül megteheted a runaddict alkalmazáson belül, a későbbiekben pedig androidos mobilkészüléked beállítások menüjében, a ’Google’ menüpont kiválasztása után a ’Google Fitnesz’ menüponton belül az ’Összekapcsolt alkalmazások’ alatt módosíthatod. iOS készülék esetén a ’Beállítások’ -> ’Adatvédelem’ -> ’Egészség’ menüpont alatt tudod módosítani a runaddict hozzáférését.

Második lépés - Google Fitnesz alkalmazás letöltése (csak Android esetén)

Android esetében töltsd le a Play áruházból és telepítsd a telefonodra a Google Fitnesz alkalmazást. Apple esetében az Egészség alkalmazás alap esetben telepítve van a telefonodra.

Harmadik lépés – kedvenc futóalkalmazásod összekapcsolása a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazással.

Saját futóalkalmazásodon belül engedélyezd az adatok átvitelét a Google Fitnesz vagy Apple Egészség alkalmazáshoz. A Runaddict kizárólag az edzésadatokat tudja kezelni, így az olyan rendszerek, melyek az A. Health vagy G. Fit alkalmazásokon belül nem az edzés adatokba mentik el a futásokat, egyelőre nem tudnak működni a runaddicttel.

Ami biztosan működik: 

IOS rendszerben: Nike Running, Strava, Runkeeper, Runtastic, Polar

Andorid rendszerben: Endomondo, Strava, Runtastic, Runkeeper, Google Fit 

Kezdő szinten választhatsz akár  6 kilométeres futást 3 nap alatt 13 pontért vagy legnehezebbként a kezdőknél 20 kilométert 7 nap alatt, 40 pontért. A kihívások a kedvezményekkel együtt folyamatosan változnak, ezzel biztosítva a változatosságot.

Ugyanígy kereshet magának egy átlagos vagy profi kategóriájú futó is megfelelő kihívásokat.

FUSS, GYŰJTSD A PONTOKAT

Indulj futni, és használd a megszokott aktivitás követő rendszeredet (Strava, Endomondo, Runkeeper, futóóra stb.), majd mentsd le szokás szerint az edzés adatait a futóapplikációdba. Ha futóórával edzel, akkor töltsd le az edzésedet az órádhoz tartozó appba (Polarpersonaltrainer, Movescount stb.), de figyelj arra, hogy azt kösd össze olyan aktivitáskövető applikációval (pl. Strava), mely kapcsolatban van a Google Fitnesz vagy Apple Egészség appal. A runaddict letöltése után érkezett egy e-mail, amiben részletesen le volt írva, hogy hogyan kell a különböző appokat összekötni. Ezt csak egyszer kell megcsinálni, és utána automatikusan megy minden. Ha az e-mailben érkező leírás ellenére mégsem sikerülne a kapcsolatot létrehozni, akkor használhatod a hello@runaddict.hu segítségét, ahol válaszolni tudnak a telepítéssel kapcsolatos kérdéseidre.

AKTIVÁLD A KEDVEZMÉNYEKET

Minden futás után, menj be a runaddictbe, és nézd meg, hogy a kihívásban megszerzett pontjaidat jóváírta-e a rendszer. Amint összegyűjtötted a kedvezményre jogosító pontokat, a "KÉREM A KEDVEZMÉNYT" gombon keresztül aktiválhatod a kedvezményes vásárlást. A kedvezmény úgy működik, hogy kapsz egy kuponkódot, és a kedvezményt nyújtó webshopban tudod magát a vásárlást megtenni.

A runaddict kínálata folyamatosan változik, így egyre több futócucc kerül majd a kedvezmények közé.

Próbáld ki az appot, töltsd le az Apple Store-ból vagy Google Play áruházból. Keress számodra szimpatikus kedvezményt, teljesíthető kihívást és csináld azt, amit eddig is, fuss az egészségedért, a mindennapi jó közérzetért és a kedvezményekért is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Mátyásné Szabó Csilla
Én és a testem bármire képesek vagyunk!

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor hirtelen minden nagyon kilátástalan, és a bajok csőstül jönnek. Csilla eldöntötte, hogy nem adja fel.

Motiválj másokat te is!

Írd meg, hogyan kezdtél el futni, küldj versenybeszámolót!