Farmerban is futó vagyok!

Farmerban is futó vagyok!

A futás életstílus, rendesen rá lehet kattanni. Ebben az állapotban a futás olyan, mint a fogmosás vagy az étkezés - napi szükségletünk. Felkapjuk a fejünket, ha futót látunk az utcán, kattintunk a futással kapcsolatos hírekre, futó kép van a mobilunk és laptopunk háttérében, bújjuk a futással kapcsolatos közösségi oldalakat, futó szívünk és lelkünk van.

real sUPER WOMAN runner PÓLÓ - KÉK

Ez volt az első Super Woman pólónk. A pink felirat neon színű, virít, messziről is jól látszik. Ha szereted a feltűnést, akkor ezt válaszd.

Az FN Boutique-ban pontosan ezért gondoltunk arra, hogy te is biztosan szívesen vállalod a nagyvilág előtt, a hétköznapkban is, hogy élsz-halsz a futásért. Most megjelent pólóinkat viselve, hol diszkréten tündökölve, hol harsányan tudathatod mindenkivel, hogy futó vagy.  Mondjuk ki, futni szuper, és aki képes arra, hogy heti rendszerességgel kilométert gyűjtsön, az nem egy hétköznapi csaj. Nem kell szupermodellnek lenned ahhoz, hogy nálunk szuper legyél. 

Elek Dóri ultrafutó az Ultrabalaton nő győztes páros egyik tagja volt a modellje azoknak a női futós motivációs pólóknak, melyek az FN Boutique 2017-es téli kollekcióját alkotják.  Nézz szét, válaszd ki a kedvencedet és nézelődj a butikban. 

REAL SUPER WOMAN Runner PÓLÓ - PINK

Ha te eljutottál erre az oldalra, akkor nem kérdés, hogy szuper vagy, hiszen biztosan futsz vagy szeretnéd elkezdeni.  

RUN IN WINTER - téli, ünnepi póló

Az ünnepek idején is megmutathatod, hogy futó vagy. :)

Real sUPER WOMAN runner PÓLÓ - LILA

Vannak futó csajok, akik megrögzött lilában futók. Nos, nekik készült ez a lila Super Woman runner póló!

 

További futó csajos cuccok az FN Boutique-ban! 

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre!

Mátyásné Szabó Csilla
Én és a testem bármire képesek vagyunk!

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor hirtelen minden nagyon kilátástalan, és a bajok csőstül jönnek. Csilla eldöntötte, hogy nem adja fel.

Motiválj másokat te is!

Írd meg, hogyan kezdtél el futni, küldj versenybeszámolót!