Németh Györgyi Blogja
Írj nekünk

Új dolgokra készülünk!

Igazán senkit sem szeretnék cserbenhagyni, de mint ahogyan az elmúlt napok passzivitása mutatja, nem jutok el addig, hogy a blogba bejegyzést készítsek. Pedig, pedig - vannak történések, és van futás is természetesen, hiszen hogyan lehetne másként túlélni a hétköznapokat?! :)

A rengeteg éjszakázás mellett - mert valami készül!!! - , azért természetesen akad idő a futásra is, bár nagyon nehéz összekaparni azt a pár órát, amit most mozgásra szánok.  Az UTH után, most a 3 hetes szabadságomat töltöm - futásilag. Jakus Béla edzőm módszere szerint, minden évben érdemes egy hosszabb időszakot kevesebb edzéssel tölteni. Ez jót tesz a szervezetnek, a léleknek. Úgyhogy jelenleg heti 3 futásom van. Azért Béla azt az elvet is követi, hogy amennyiben kevesebb a futás, akkor az legyen minőségi. Így múlt héten is futottam egy piramis edzést 1-2-3-2-1 kilométereket, különböző intenzitású pulzussal, illetve a 2 órás terepfutásomba is becsempészett 3x10 perc magas intenzitást. Erről videós formában meg is emlélkeztem. Alkalom adtán össze is vágom. A hétvégi K&H után pedig az UTH utáni időszak legszuperebb terepfutásán is túl vagyok. Nagyon jó volt a K&H, hiszen a Futásról Nőknek oldal egy sátorral megint ott volt a rendezvényen, de az a sok ülés kikészített. Miután hazaértem, indultam a Naszályra, hogy kiszellőztessem a fejem.:) Azóta nem futottam bevallom, de holnap megint lesz egy 100 perces terep köröm.

Most nem is mondok többet, kérek még egy pici türelmet, aztán jönnek majd a hasznos cikkek futás témában. Remélem, hogy neked is egyre több örömöt okoz a futás, hogy javában benne vagy a versenyekben - hiszen szuper az idő, talán még nincs is túl meleg. A meglepetéssel pedig a héten jövünk!

Jó futást addig is!  

Györgyi