Mindent a futásról nőknek Blog
Írj nekünk

Új céljaim a futásban, kinéztem a hozzá illő ruhákat is

 

Szereted a futást?  Megcéloztad az 5km-t, a 10km-es távot,  a félmaratont vagy, a maratont? Esetleg kacsingatsz az ultrával? Jövőre szeretnéd megfutni életed legjobb idejét? Ha készen állsz egy újabb cél meghódítására, akkor tegyél meg  érte mindent! Eddz kitartóan és szerezz be pár profi futócuccot! Az Under Armour felfigyelt a Mindent a futásról nőknek (és másoknak...) közösségére és úgy döntött, hogy jövő évi célodat és az enyémet is, egy november 28-i 20%-os kedvezményes vásárlási lehetőséggel támogatja meg!
 
Ha célok, akkor nem árt, ha én is leírom mit is tervezek 2013-ra. Képlékeny terveim között szerepel, hogy jövőre megfussam életem legjobb félmaratonját, kipróbáljam magam egy 6 órás versenyen, továbbá a tájfutás szépségeibe is szeretnék belekóstolni.
 
Első UA-s cuccom egy sapka. A fülemet jól védi és a copfom is kilóghat a sapkából.

 

Hogy mindez sikeres legyen, be fogok szerezni jó pár új futócuccot, többek között az Under Armourtól. Hogy mitől vagyok ennyire lelkes? Engem motiválnak az új dolgok. Évente egyszer megérdemlem, úgy döntöttem. Nagyon sok jót hallottam az UA termékeikről és a márka hazai forgalmazóját is megkérdeztem, mitől más az Under Armour az itthon kapható egyéb sportruházati termékektől.
 
Íme néhány fontos információ az UA termékeiről, hisz
 
November 28-án, a Mindent a futásról nőknek (és másoknak…) közösség tagjai, AZAZ CSAK MI, 20%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a termék forgalmazójának, a sportstyle.hu oldalán.
 
 
MIT TUD AZ UNDER ARMOUR AMIT A TÖBBIEK NEM?
 
Csinos és még jól is működik edzés közben.
Az Under Armour mindenképp más, mint a Magyar piacon jelenleg kapható sportruházati termékek.  Ezek a ruhák kifejezetten sportoláshoz lettek kifejlesztve. Tehát az UA termékeit nem biztos, hogy egy délutáni kávézáshoz kell majd felvenni. Az Under Armour a sporttal versenyszerűen foglalkozó profikat és amatőr sportolókat szeretné ellátni a legjobb minőségű és technológiájú sportruházati termékekkel. Még más márkák leginkább a különböző divatirányzatokat követik és kevésbé fókuszálnak az innovációra, addig az UnderArmour a legmagasabb sportolói igények kielégítésére törekszik. A közelmúlt fejlesztése például a CHARGED COTTON anyag, ami ugyan pamut, de speciális módon van kezelve. Ötször gyorsabban szárad, megkímélve viselőjét a kellemetlen  tapadós érzéstől, a beszívott nedvesség okozta jelentős plusz súlytól és nem utolsó sorban a megfázástól.  Máig az Under Armour által kifejlesztett szintetikus anyagok bírnak a legjobb tulajdonságokkal.  Futás közben pedig lényeges, hogy a szellőzés és párologtatás gyors és hatékony legyen.
Érdemes megnézni egy videót, melyben bemutatják, hogy az UA póló  milyen gyorsan szárad, szemben egy hagyományos pamut felsővel. A film végén a szlogen is azt mondja: “Az anyatermészet megalkotta, de az Under Armour jobban megcsinálta”.:)
 
Itt megnézheted a videót:
 
 
 
MIBEN A LEGJOBB AZ UNDER ARMOUR?
 
Kompressziós futó nadrág.
Az UnderArmour kompressziós aláöltözetei, pólói és futónadrágjai a legnépszerűbbek.  Az UA 70%-os piaci részesedéssel rendelkezik az USA-ban az aláöltözetekk piacán. Nem hiába a márka neve – Under Armour – azaz ALSÓ PÁNCÉL. Itthon is folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések a termékekkel kapcsolatban. A hazai sportolók nagyon szeretik a Charged Cotton termékeit, a Micro G cipőket (futás, kosárlabda, tréning) valamint a sportmelltartókat és legújabban a STORM kollekció darabjait is.
.
 
PLETYKÁK
 
Mára az is bebizonyosodott hogy az UA alsóruházatait a hazai sportolók messze jobbnak ítélik, meg, mint a itthon legnépszerűbbnek tartott sportruházati márka hasonló termékeit. Eddig még egy terméket sem kellett minőségi okokból cserélni. Ez jó, mert én mindig elvesztem a blokkokat, számlákat.:)
 
MIÓTA VAN UNDER ARMOUR MAGYARORSZÁGON?
 
A férjem nagyjából 1,5 éve jött haza azzal, hogy sürgősen nézzem meg az UnderArmour oldalát, mert az USA-ban hatalmas az ováció a termékeik iránt. Nem ismertem őket, pedig akkor már itthon is lehetett kapni egy-két UA sportruhát. A UnderArmour termékeit 2005 óta forgalmazzák Európában és 2 éve érhetőek el itthon. A termékek iránt napról napra egyre nagyobb az érdeklődés, a törzsvevők száma intenzíven növekszik.
 
 
HOL LEHET BESZEREZNI UNDER ARMOUR FUTÓ CUCCOKAT?
 
UA terepcipő
A legszélesebb termékpalettát pillanatnyilag az UA kizárólagos importőrénél és egyben hivatalos magyarországi webshop-jában, a sportstyle.hu oldalán lehet elérni. Stratégiájuk szerint, a termékeket az adott sportágak legismertebb hazai üzelteibe próbálják belistázni. Így a futás esetében a Spuri és Nyúlcipő boltokban kaphatók UnderArmour termékek. Bár ezeken a helyeken egyenlőre kisebb választékban, mint az előbb említett webshopban. Természetesen dolgoznak rajta, hogy a termékek minél szélesebb körben elérhetővé váljanak így a hazai viszonteladókat folyamatosan keresnek. Ausztriában már a legnépszerűbb sportmárkává nőtte ki magát az UnderArmour.
 
MIÉRT VAN AZ, HOGY BIZONYOS MÉRETEKET NEM LEHET KAPNI?
A hazai forgalom mértéke behatárolja, hogy adott termékből milyen méretet és készletet tartsanak. Nyilvánvalóan törekszenek a legoptimálisabb választék fenntartására és a kínálat is évről évre bővül.
 
 
MIÉRT FORDUL ELŐ TERMÉKHIÁNY?
 
Előfordulhat, hogy a webshopban kifogy egy bizonyos termék. Sajnos ezek pótlása szezon közben nem mindig megoldható, mivel a jelenlegi logisztikai rendszerben egy félévre előre kell rendelni a termékeket. Most például, már a 2013-as őszi/téli kollekciót rendelik. Természetesen figyelik a termékfogyást és a hiányzó tételeket igyekeznek beszerezni az európai központi raktárból.
 
HONNAN LEHET TUDNI, HOGY MEKKORA FELSŐT VEGYEK?
 
Az amerikai méretezés alapvetően egy picit nagyobb mint az európai. Azért, hogy a pontos méretet mindenki megtalálja, van egy méretsúgó http://sportstyle.hu/meretek.php ahol mindeki be tudja írni a saját méret adatait és kikalkulálhatja az ő UnderAmour-os méretét. Így nincs rizikó a vásárlásnál.
 
KIK HASZNÁLJÁK A TERMÉKET?
 
Nemzetközi viszonylatban sok nagy név használ UA terméket, mint Michael Phelps úszó, vagy Lindsey Vonn síelő. Kis hazánkban az UnderArmour mellett tette le voksát Kovács Katalin kajakozó, Benk András jégkorongozó, a SAPA Fehérvár AV19 hokicsapata és még sok profi és amatőr sportoló.  Most már nekem is van egy UnderArmour sapkám.:)
A hazai sportolók nem sok millióért vállalták el az UnderArmour képviseletét, hanem a márka minősége miatt.
 
 
HONNAN JÖTT AZ UNDER ARMOUR?
 
Az Under Armou létrejöttével ismét egy amerikai álom valósult meg. Íme két video az UnderArmour keletkezéséről és a legfontosabb mérföldkövekről.
 
 
 
 
A kitartó munka elnyeri jutalmát. Nem csak az üzletben, de a futásban is.
 
Ne feledd, November 28-án 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg az UnderArmour termékeit ha a Mindent a futásról nőknek (és másoknak…) közösségéhez tartozol. Klikkelj ha érdekel a lehetőség.
 
 
 
Jó futást,
Györgyi